Sayfa 529/1000 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,225 - 4,232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının Türkiye'ye sıçramasının ardından Kabine toplantılarını telekonferans yöntemiyle gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün 7. kez Kabinesi ile görüşecek. Gündeme ilişkin önemli konuların masaya yatırılacağı toplantıda Erdoğan'ın 2 önemli karar vermesi bekleniyor: Bazı kentlerde seyahat kısıtlamasının kalkması ve 16-17-18-19 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma yasağı uygulanması.

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bir de daha klima kullanılmıyor ama Adana önümüzdeki pazar 39 derece, AVM'yi geçtim klima olan toplu yerler de ne olur, görüşünüz nedir?
    Konu dün gece geçmiş ancak ben yeni okudum şimdi fikir beyan ediyorum;özellikle kapalı devre ısıtma ve soğutma sistemlerinin bu virüsün insanlara bulaşmasının en etkili yollarından biri olduğu sonucunda bir çok konuda anlaşamayan tıp otoriteleri maalesef bu konuda hemfikir;meali,ayvayı yedik....

Not:bu arada dolar haftaya düşüşle başlamış...

Edit:bu arada DSÖ,yine bilgi yumurtlamışgıda paketlerinden ve gıdalardan doğrudan hasta olana denk gelmedik ama siz yinede önlemi elden bırakmayın demişler...(tabi bunlar salgının başında;bu virüs yüzeylerden ve insandan insana bulaşmaz da demişlerdi..)
    Son düzenleme : watcher46; 11-05-2020 saat: 09:21.

3. AVM lerde havalandirma sistemlerine hepa filtre takilmasi gerekir.
    Ancak bu o kadar da kolay degildir.
    Normalde hic bir avm hepa filtre kullanmiyordu.
    Kullanilan mevcut bir filtrenin yerine hepa filtre koyarak sorunun cozulmesi mumkun degildir. Filtrenin gecirgenligi normal filtreye gore cok az oldugundan sistem calismayacaktir. Ayrica hepa filtre olayi komple bir sistemdir. Mevcut bir filtreyi cikarip yerine hepa filtre taksaniz dahi kasanin cevresinden sizma olacagi icin filtre ise yaramayacaktir.
    Avm ler bu konuda onlem aldilar mi acaba. Alsalar basinda bu konuda haber cikardi saniyorum....
    Son soz: Her koyun kendi bacagindan asilir

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

4.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    AVM lerde havalandirma sistemlerine hepa filtre takilmasi gerekir.
    Ancak bu o kadar da kolay degildir.
    Normalde hic bir avm hepa filtre kullanmiyordu.
    Kullanilan mevcut bir filtrenin yerine hepa filtre koyarak sorunun cozulmesi mumkun degildir. Filtrenin gecirgenligi normal filtreye gore cok az oldugundan sistem calismayacaktir. Ayrica hepa filtre olayi komple bir sistemdir. Mevcut bir filtreyi cikarip yerine hepa filtre taksaniz dahi kasanin cevresinden sizma olacagi icin filtre ise yaramayacaktir.
    Avm ler bu konuda onlem aldilar mi acaba. Alsalar basinda bu konuda haber cikardi saniyorum....
    Son soz: Her koyun kendi bacagindan asilir

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    eklemek isterim HEPA filtre olsa bile AVM deki hava kapasitesini düşündüğünüzde o hava sirküle olup filtreye virus takılana kadar bir çok insan çoktan solumuş olur.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    TSKB olan mı

Oraya Yusuf geldikten sonra kira kontratları yükseldi diye biliyorum ben

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    doğrudur, ama en son kiralar ciro üzerindendi, bu süreçte bişey değişti mi bilmiyorum.
    men dakka dukka

Bddk, yurtdışında kurulu 3 bankaya bir bacağı tl olan döviz işlem yasağını kaldırdı- bloomberg ht

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Türkiye İşsizlik Oranı: 13,6%
    Önceki: 13,8%

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bddk, yurtdışında kurulu 3 bankaya bir bacağı tl olan döviz işlem yasağını kaldırdı- bloomberg ht
    Bari 1 iş günü sürseydi be, büzük yemeyince huopp bas R vitese.

Korona gelmiş ülkede işsizlik azalmış hüloğğğğğğğ
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Sayfa 529/1000 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •