Sayfa 516/1000 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,121 - 4,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Adamın çokta bir tarafında ne olacak, kötü yönetici seçen beyinsiz toplumlar hakettiği şekilde yönetilmeye mahkumdur.
    Bizimki de sanki çok farklı hergun 1500-2000 kişi enfekte olurken AVM açiyorlar.
    enfekte sayısı çok daha yüksek, onlar şikayeti olup test yaptıranlar ve kaydı girilenler..!!

2. Benim en ufak kızı. Okulda öğretmen var yani vardı. Adam rahatsizlandim deyip hastaneye gidiyor test yapıp eve gönderiyorlar 3 gün sonra evde ölüyor adamcağız.
    Artık ne yazdilarsa nedene bilmiyorum ancak uzun o AVM ye gidip milleti sap sup diye opmedikce sırtın sene karantinayi bozmam.

Covid-19: Fareler üzerinde olumlu sonuç veren UV-C ışınları insan üzerinde de kullanılabilir mi?

Yakında uv-c’yi çok daha fazla duyacağız. Ancak çok tehlikeli ciltten uzak tutmak gerekiyor.

https://tr.euronews.com/2020/05/10/c...kullan-labilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Benim en ufak kızı. Okulda öğretmen var yani vardı. Adam rahatsizlandim deyip hastaneye gidiyor test yapıp eve gönderiyorlar 3 gün sonra evde ölüyor adamcağız.
    Artık ne yazdilarsa nedene bilmiyorum ancak uzun o AVM ye gidip milleti sap sup diye opmedikce sırtın sene karantinayi bozmam.
    enfekte olup hissetmeyen veya hastahaneye gitmeyen %80 yani sayıyı 4'le çarpın..

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Covid-19: Fareler üzerinde olumlu sonuç veren UV-C ışınları insan üzerinde de kullanılabilir mi?

Yakında uv-c’yi çok daha fazla duyacağız. Ancak çok tehlikeli ciltten uzak tutmak gerekiyor.

https://tr.euronews.com/2020/05/10/c...kullan-labilir

Okuduklarımdan, sadece sterilizasyon için kullanılabilir sonucunu çıkartmıştım, başka bir gelişmemi var?

Cilt kanseri tehlikesi hala varmış, farelerle bizim cildimizin benzer olmadığı açık.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Okuduklarımdan, sadece sterilizasyon için kullanılabilir sonucunu çıkartmıştım, başka bir gelişmemi var?
    Hani şu uçak yolcuğu ve maske denklemi var ya abi.
    Şu anda onu test ediyorlar. Hem havadaki covid öldürüp, cilde zarar vermemesini sağlarlarsa uçakta bu ışık altında seyahat edeceğiz. Tiyatroda, sinemada, avm’de , açık ofiste bu ışık altında çalışacağız.

O egeli ben değilim

Bir de daha klima kullanılmıyor ama Adana önümüzdeki pazar 39 derece, AVM'yi geçtim klima olan toplu yerler de ne olur, görüşünüz nedir?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bir de daha klima kullanılmıyor ama Adana önümüzdeki pazar 39 derece, AVM'yi geçtim klima olan toplu yerler de ne olur, görüşünüz nedir?
    Abi kimsenin bu konuda bir hazırlığı yok. Zaten hazır olmasıda mümkün değil. Önce cam açılır devamında klima.

O egeli ben değilim

Sayfa 516/1000 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •