Sayfa 529/1001 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,225 - 4,232 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Hayrani arkadasim hos geldin mekana

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    çok teşekkür ederim. yalnız forma girmediğim dönemde burası çok değişmiş. en barizi, fonların efendisi üstadımız ve sadıcımız mustafa kardeşimizi göremedim. yazışmalar azalmış ve o eski yoğunluktan eser kalmamış. fonların anlık getirileri ve kapanışları falan yayınlanmaz olmuş. öyle görünüyor ki özellikle hisse fonlardaki dönemser performanslar ve sonrasında yaşanan saçmalıklar insanları bıktırmış ve güven bırakmamış.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    çok teşekkür ederim. yalnız forma girmediğim dönemde burası çok değişmiş. en barizi, fonların efendisi üstadımız ve sadıcımız mustafa kardeşimizi göremedim. yazışmalar azalmış ve o eski yoğunluktan eser kalmamış. fonların anlık getirileri ve kapanışları falan yayınlanmaz olmuş. öyle görünüyor ki özellikle hisse fonlardaki dönemser performanslar ve sonrasında yaşanan saçmalıklar insanları bıktırmış ve güven bırakmamış.
    Hayrani üstad hoş geldin. Birkaç kendini bilmez buranın fişini çekti. Ben bile soğudum. Adam ppf'nin valörünü bilmez gelir burada üstad ayağı çeker. Halbuki zır cahildir. Sonuç ortada artık.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

3.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Hayrani üstad hoş geldin. Birkaç kendini bilmez buranın fişini çekti. Ben bile soğudum. Adam ppf'nin valörünü bilmez gelir burada üstad ayağı çeker. Halbuki zır cahildir. Sonuç ortada artık.
    valör sorusunu soran bendim ppf nin völörünüde cok iyi bilirim sadece ilk kez baska kurumunkini aldığımdan farklı bişi olabilir mi diye sordum cok rahatsız oluyorsanız cevaplama gereği duymazsınız ama kimseyi burada cahil görme hadsizliğide yapamazsınız nokta.

4.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    aslında buraya sorulacak epeyce basit konu, sevgili Google amcacığımıza da sorulup öğrenilebilir ve burası, daha faydalı paylaşımlarda kullanılabilirdi. üstatlık olayında da şunu düşünüyorum: gerçek manada profosyonel bir birikime sahip insanın buralara girmeye zaten vakti kalmaz. amatör öngörülerimiz tutunca maalesef bu tür durumlar oluyor ve formun tadı kaçıyor ki zaten burada tat ve tuz kalmamış. ama her şeye rağmen de burada birbirimizden çok şey öğrendik. keşke bir aile ortamı tadında saygı ve sevgiyle işler yürüse ama atışmaların sonu gelmeyince şu durum, kaçınılmaz oluyor. bol kazançlar dileğiyle

5. aman dostlar, çok rica ediyorum. bunca zaman sonra formu ziyaret edeyim derken bir tartışmaya vesile olmak istemem.

Bugün paylaşılan uzun vadeli farklı yatırım stratejileri bana göre çok değerli, bütün fikirlerden faydalanıp kendi ana stratejimi belirlemeye çalışıyorum. Bu arada sn hayrani hoş geldiniz. Sn. Admustafa' yı da daha sık görmeyi umuyoruz.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Şimal yıldızı Yazıyı Oku
    valör sorusunu soran bendim ppf nin völörünüde cok iyi bilirim sadece ilk kez baska kurumunkini aldığımdan farklı bişi olabilir mi diye sordum cok rahatsız oluyorsanız cevaplama gereği duymazsınız ama kimseyi burada cahil görme hadsizliğide yapamazsınız nokta.
    Valör sorusunu sizden önce soran vardı.
    Benim lafım size değil.
    Birisi buraya senelerdir takılıp aynı soruyu soruyorsa kusura bakmayın zır cahildir...
    Nokta.
    Bir de ben sizin adam olduğunuzu düşünmüyorum.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8. Yurdışı piyasalar da uçuyoo.herşey güllük gülüstanlık

Sayfa 529/1001 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •