https://www.ensonhaber.com/gundem/cu...esi-bitmeyecek
Milli Mücadele Sergisi'nin açılışında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk milletinin vatana, bayrağa ve ezana sahip çıktığı sürece istiklal mücadelesinin bitmeyeceğini söyledi.
tüpraş koç sabancı bankalar vs vs hala sürünüyolar kazandırmadılar.
rasyonel fiyatlamadan söz edebilmek için
rasyoları kötüleşen iş yapamayan firmaların hisselerinin değer kaybetmesi kazananlarında değerlenmesi gerekirdi
mevcut verilerle havacılık sektörü cari fiyatlarının da çok altında fiyatlanmalıydılar
yan hisslerdede madem yakından takibimizde örnekde onlardan olsun
durdo 2 liralarda gedza bu fiyatlarda olmalıydı.
Abicim o dönem tahvil faizleri % 20 ye yaklaşmıştı sanırım. O ortamda hisseleri de 4 - 5 f/k dan yukarı kimse fiyatlamıyordu haliyle. Şimdiki faiz oranları o dönemin altında da olsa 5 - 6 aya oralara yaklaşma ihtimali yüksek. Bu durumda hissselerin de genel olarak tekrar düşük f/k ile fiyatlanmaları ya da yüksek f/k lı balonların hızlı şekilde düşmesi şaşırtmaycaktır beni. Bunu Gedza için değil ama genel manada söyledim.
SaygılarYatırım tavsiyesi değildir.
Durdo aslında fena hisse değil, içi boş şirket değil. Bu fiyatlamalara getirmelerini anlıyorum, ama acele ettiler, hemen düzelecek zannedip abarttılar. O zaman bu fiyatlara uçururken, çevrede ondan çok daha iyi ve ucuz hisse olabileceğini düşünmediler. Olayı şuna bağlıyorum; Yatırımcıda para var, ama bilgi yeterince yok. Bazı Hisselerde anormal fiyatlamalar da bundandır.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Yer İmleri