kasetin ilk çıktığı yıl, bir Ege Akdeniz turu yapmıştık.. yol boyunca Levent Yükselin kasetini dinlemiştim.. çok keyifli bir tatil olmuştu..
Ajda '' ya sonra '' dedi ve cuma günü % + 5.56 kapadı.. aslında kahvenin daha önce yukarı hareketini bekliyordum.. roza ve turkuazın yukarı çaprazı da ekstra bir güç gösterisi olacaktı.. ancak istediğim gibi gerçekleşmedi.. Şimdi '' ya sonra'' sorusunun cevabı kahvenin mürdüm kanala ulaşmasında sonra netlik kazanacak... kısaca görüntü biraz daha olumlu... iyi çalışmalar.
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
ya sonra.....
şimdilik sonrası yok... ancak haftalıklarda kul yutmazın külleri uçuşmaya başladı.. hafta bitmediği için şimdilik fotoğrafını çektim.. kısaca yine ortalıkta net bir şey yok..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Burası sessizliğe gömülmüş
cante çok iyi hoş ama fiyatı çok ucuz hangi firmada bu kadar ucuz kaldı birde lot sayısı çok abiyaa 4milyar küsür dolaşımdaki lot sayısı bukadar olmasaydı bu fiyatları aydınlıkta mum ışığı ile arardık kıpırdaması neredeyse mucize ancak 1,63 1,75 aralıgına gel gerı sar 1,40 1,48 ..............
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
iyi hoş ile başlayıp;
çok ucuz kaldı demişssin....
sonrasında güzel şeyler yazacak diye düşünürken hoop yine baştaki kelimeler anlamında bir şeyler....
ne mutlu Türküm diyene....
Londra merkezli Enerji Enstitüsünün (EI) hazırladığı Dünya Enerji İstatistikleri Raporuna göre, rüzgar ve güneş enerjisi, 2024 yılında yüzde 16 ile toplam enerji talebinden 9 kat daha hızlı artış gösterdi. Ancak söz konusu büyüme, diğer alanlarda artan talebi karşılamakta yetersiz kaldı. Aynı dönemde, fosil yakıt kullanımı yüzde 1'in üzerinde arttı.
Dünya genelinde toplam enerji talebi 2024'te yüzde 2 artarak 592 exajoule oldu. Böylece kömür, petrol, doğal gaz, yenilenebilir enerji, hidroelektrik ve nükleer dahil tüm enerji kaynaklarında rekor seviyelerde tüketim kaydedildi.
Elektrik talebi, yüzde 4 artışla toplam enerji talebindeki büyümeyi geride bıraktı.
Öte yandan, Çin, geçen yıl küresel ölçekte devreye alınan yenilenebilir enerji kapasitesinin yüzde 56'sını tek başına karşıladı. Ülkede, güneş enerjisi kapasitesi ise 2 yıl içinde neredeyse 2 katına çıktı.
Yer İmleri