https://pintidegiltutumluyum.com/202...alara-yatirim/
bir okuyucum hesap açmaya çalışmış ancak ülke kısmında Türkiye’yi seçtiğinde bu ülkeden hesap açılamayacağı uyarısı karşısına çıkmıştı. Bende hemen hesap açmaya çalıştım ve ülke kısmına Türkiye ibaresini girdiğimde aşağıdaki uyarı ile karşılaştım.
Geçmiş olsun...
Çıkışlar birer birer kapanıyor
ytd
Bu arada rekatbetçi kurda varılmak istenen son değer neresi acaba?
15 TL civarı falan mı? Ciddi ciddi şüpheye düşüyorum.
Bir hedefleri yok...
Önemli olan senin benim paramı sıfır maliyetle kullanmalari...
Faiz getirisi almak haram ama %20 enflasyonun oldugu ulkede senin benim paramı bedava kullanmalarında hiç bir sorun yok anlayışındalar hatta olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorlar...
Bu düşünüş şeklinde de kur için bir hedef koymak mümkün olmuyor...
Acaba hali vakti olanlarindan 1 milyon TL yi 2-3 seneliğine istesem ve 2-3 sene sonra yine 1 milyon TL olarak geri vereceğim desem kabul ederler mi?
Katılıyorum. Kamu bankalarına bu yollardan ciddi görev zararı oluşuyor, zararda dolaylı yönden hepimize dönüyor.
Yine de özellikle kredi faizlerinde önemli düşüş olursa, bddk tarafından ihtiyaç kredilerinde 60 ay vade geri getirilise, geri ödeme imkanı olanlar değerlendirmeye almayı düşünmeli derim.
Saygılar.
Akışına bırakılmadı. İşte bir noktadan yurtdışından paraları getirip yüksekten bozduracaklar. Sonra çat diye şok faiz artırımı. Nasıl olsa soran yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri