MOHİKAN KOMUTAN 15.000 neferiyle shortçuların kalesini koruyor..ölümüne shortçular...
ya kahraman olacak ya da yakıt.
ZATEN SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ.
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
MOHİKAN KOMUTAN 15.000 neferiyle shortçuların kalesini koruyor..ölümüne shortçular...
ya kahraman olacak ya da yakıt.
ZATEN SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ.
tansiyon aletinin yanında olduğuna eminmisin abıca...
![]()
biraz latife..MOHİKAN heyecanlı konuşuyor,öyle bir algıya sebep oluyor..yoksa elbette farklı düşünce var..
ama şu da var :mohikan 1630 dan beri endeks kontratlarında çok başarılıydı.her tepkiye kadar.bu da kendisine karşı büyük güven oluşturur(doğal olarak) ve takipçilerinin daha çok short olmasına etki eder.
sakinaçıldığımız yerdeyiz
![]()
Bende takip ediyorum, ama kendisinin fazla politize olduğunu düşünüyorum..
Ve yazım dili çok keskin...
Böyle yazanlar hoş gözükmüyor...En azında benim açımdan...Bazı kişiler seviyor olabilir, daha etkili ve özgüvenli buldukları için fazla çekici geliyor olabilir..
Buralarda daha önce takılan Xtrader vardı şimdilerde ünlü oldu, tvler vs...
O da aynıydı, fazla itici gelirdi..ki halen öyle..
Ha şimdiden sonra beni bloklarlar kesin ama çokta umurumda değil..
Takip edip farklı görüşleri okumak sıkıntı değil ama onların etkisinde kalınıyorsa zaten bugün olmasa da yakın gelecekte kesin zarar ettirir..
Hiç bir ders piyasanın verdiği ders kadar etkili değildir.
15 bin kişiden bahsediyorsunuz. Saf, doğru, dürüst ve temiz olanlar kaybetmez inşallah. Diğerlerinin canı cehenneme. Mohikan kim bilmiyorum takip ettiğim kimse yok.
Burada, sanal ortamda kimseye güvenmeyin, birinin söylemesiyle poz almayın. Benim bile.
Abka sana değil. Birinin sözüyle poz alanlara. Senin iyi kötü bir sistemin var.
Herkese iyi akşamlar.
Yer İmleri