Sayfa 529/1015 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 4,225 - 4,232 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Hacimsiz verilen ASELS var döner alır olur biter sen sıkma canını oturan boğaya takıl.
    Ben de sana kırıldım Çıtak bak dün endeks aşağıda aselsan 53,7 iken sana hitaben yazılmış mesaj.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Hisse vadeliler

THYAO ve ISCTR de APS bugün artmış, geride kaldı diye alanlar var bence.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Geçen gün Ömer Koç da benzer şeyler söyledi.Tabi devlet ile ilgili yorum yapmamıştı. Dikkat edilmeli demişti.
    .................................................. .....

Eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat, 2024 ve 2025 yıllarının ekonomik açıdan zor geçeceğine dikkat çekerek:

"Yerel seçimden sonra sıkılaştırma artacak. Ancak devletin de tasarruf yapması lazım, sadece milletin değil"

(Cumhuriyet)
    Ömer Koç der de Adnan abimiz bunu diyecek en son kişilerden biri bu ülkede. Detaylarını yazarsam bu topicte kavga çıkar büyük olasılıkla.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Tekaut olmanin avantaji, canli yayinlari izlemek
    üff be, kaçırmışız fena kumar dönmüş demekki

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    görmedim ?

tokatlı ne yaptı ki ? durduk yere yapmaz... kim gazladı tohatlu dayuyu
    ampul kaçmış biyerine ..

ben alışkınım zaten dedim bende giderim şimdi ama o karmaşada unuttular beni

6. Faiz dışı fazla önemli çünkü faiz herife gidiyor, hisselerde de FAVÖK'e bakılıyor, yeter ki işinden kazan para bir şekilde bulunur mottosu var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. O zaman SP 500 e verseler de bir tur daha ayıklama olsa piyasada.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ampul kaçmış biyerine ..

ben alışkınım zaten dedim bende giderim şimdi ama o karmaşada unuttular beni

owlum bundan sonra topikte kavga çıktığında bana haber verin

neler kaçırmışız yaaa nalet gelsin

benden habersiz kavga ederseniz vallahi darılırım

başka telefat varmı ? tek tokatlı mı gitti gümbürtüye

Sayfa 529/1015 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz