Sayfa 529/1005 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,225 - 4,232 arası.

Konu: Viop LXI

1. şuan 8600 de olmayışımızın nedenini bilen var mı..
    satın alınan nedenler;
    faiz hemen düşecek-ardından enflasyon hemen düşecek-dolar yerinde sayacak-para borsaya akacak..
    buna kimse inanmadığı için hırsız çoban buraya kadar sürdü, asıl neden bu..ALGI..

2.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    şuan 8600 de olmayışımızın nedenini bilen var mı..
    10.000 olmamız

3. nedeni daha da açarsak; faiz düşürme mecburiyeti var, zorunlu oldu bu..ama enflasyon-dolar dengesi bozulacak bu yüzden bu görüşün az da olsa benimsenmesi isteniyor..bunun da tek yolu borsa kaldı..borsada ne kadar algı kurarsak dolar enflasyon u o kadar daha baskılarız deniyor..AMA BU SEFER YANLIŞ..
    niye yanlış...2. kez kananlar olur belki ama bunlarla bu gemi yürümez..BU GÖRÜLDÜĞÜNDE DİYECEKLERKİ BU SEFER; UCUZLAMADAN BAŞKA YOLU KALMAMIŞ HAKKATEN, güveni kaybetmişiz hakkaten..

4.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    10.000 olmamız

Birazdan masa sarsıla bilir ,banka ve bimas da hazırlık var.....faiz öncesi risk azalma......

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    şuan 8600 de olmayışımızın nedenini bilen var mı..
    ..
    Faiz sebebi ile enflasyonun yükselmesi
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    banka haricindekiler duruyor, kağıtların bir yere gittiği yok..fırsat olarak görüyorsanız alırsınız..ben 1 lot bile almam..

beni koyun olarak gören hırsıza kaptıracak para yok..
    8600 lerin kırılmasını şiddetle beklerim hala..
    Viop topiğinde anlam ifade etse dükkan senin.
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8. dayı, o durumları yaşadık sankim..1000 tl den 10.000 tl ye geldik ya..faiz sebep enflasyon sonuç 2 adlı operasyona da cesaret edemezler.. zaten bunun devamı için hikaye arıyorlar..bu çapta hikaye üretmek imkansız..elleme 5 yıllık trendde %50 fibo çalışsın..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Faiz sebebi ile enflasyonun yükselmesi

Sayfa 529/1005 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •