Ama ben tavan olsun istiyorum en az 1~2 tavanı haketti ama burası borsa ne yapacağı belli olmuyor hele böyle kaplar attıkça
Ama ben tavan olsun istiyorum en az 1~2 tavanı haketti ama burası borsa ne yapacağı belli olmuyor hele böyle kaplar attıkça
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
137 nin üzerinde bir kaç saat kalmamız lazım...orası direnç haline gelmiş....aşabilirsek 144 zirvemiz söz konusu olur...orayı da aşarsak benim kişisel tahminlerime göre 180 ler söz konusu olur...ben bunların gerçekleşeceğini düşünüyorum...sabırla bekliyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Halka arz sonrası şirketin telefon trafiği artmış mıdır 444-20-02 ben bile ezberledim
o direnç zayıflamıştır...ikinci bir konu da tahtacı direnç geçilemiyor izlenimi vererek satmak isteyenlerden lot toplama amacında olabilir..yatırımcıları orada trade etmeye sevk etmek istiyor olabilir...piyasada toplanacak hala çok miktarda lot olduğunu düşünüyorum..bırakalım da tahtacı işini yapsın..inanmayanlar kenara çekilsin..inananlar ile yola devam..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Spor beklemez
Yer İmleri