Sayfa 530/964 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by brs16 Yazıyı Oku
    yukarıda belirtmiş olduğum haberlerin içeriği, veriliş tarzı ve hisseye etkisi son derece önemli. Bist ile yapılan görüşmelerde, şirketin gözaltından çıkması için birinci koşul olarak öncelikle özsermayesinin güçlendirilmesi, ikinci olarak ta denetim raporunda artık görüş bildirmekten kaçınılmaması gerektiği, çünkü görüş bildirmekten kaçınıldığında bilançonun kendileri için çöpten farksız olduğu belirtilmişti. Ancak bu iki durum sağlandığı takdirde gözaltından çıkış şartlarının değerlendirileceği, kap haberlerinin titizlikle takip edileceği, temenni, varsayıma dayalı "cek,cak" şeklindeki haberlerin hiç bir anlam ifade etmediği, şirkette kötü niyet görüldüğü anda kanundan doğan yetkilerin kullanılacağı ifade edilmişti.
    şirket bütün taşınmazları için yaptıracağı yeniden değerleme ile özsermaye sorunu ile birlikte aynı anda bir kaç sorunu daha çözmüş olacaktır. Gelen haberler de böyle bir niyetleri olduğunu göstermektedir. Yine yönetim kurulu başkanı zt. In denetim raporunu çok önemsediği ve bizzat kendisinin ilgilendiği yönünde duyumlar gelmektedir.
    önceki yönetimin kötüniyeti ve şirketin içini boşaltma çabalarının aksine, zt. Nin şirket için yapmaya çalıştıklarını yatırımcı olarak takdir ediyoruz. Ancak bu yatırımcılar 0,40 ile 2,00 tl. Arasından hisse alarak şirkete bir nevi karşılıksız kredi verdiler ve bugünkü hisse fiyatı ise sadece 0,33 kuruş. şirket sahipleri şirketi kurtarmaya yönelik çalışmalar yaparken aynı zamanda yatırımcıları için de bir formül düşünmek zorundalar. Zira artık kimsenin daha fazla tahammül edecek ne sabrı ne de takati kalmıştır. Fesih davası çekilirken yeni yönetime verilen süre dolmuş ve maalesef hisse bu süreçte sürekli değer kaybetmiştir. Yani yatırımcı davasını çektiği için bir nevi cezalandırılmıştır. Bu ay sonuna kadar somut gelişmeler olmadığı takdirde şirket sahiplerinin niyeti açıkça belli olmuş olacaktır. Bu takdirde yatırımcıların kendilerini yönetimin insiyatifine bırakmak yerine, kısa sürede tekrar örgütlenmeleri ve gerek hukuk gerek ceza davaları açmak suretiyle her türlü yasal zeminde hak arayışına devam etmeleri gerekmektedir.
    sayılganlar için yatırımcının hiç önemi yoktur.bunu anlamıyacak kadar saf değiliz.zeynepte tilkinin kardeşi olup kuzu olacağını sanan saflardanda hiç değilim.
    Onlar şirketin yuzde 74 üne sahip olduklarından mecburen bir çaba içerisindeler.
    Bir şirket nasıl kötü idare edilir vede spk.ca ve diğer devlet kurumları neden bukadar vurdum duymaz olur anlamak mumkün değil
    her türlü ilişkileri muvazalı kendi şirketiyle bile işlemlerinde mahkemelik pes doğrusu
    yt.tav.değildir

2. Yahu arkadaş transtürk kadar olamadık.. Bizim kadar bekleyen yatırımcılar illa çıkma şansı yakaladı.. Bizimkiler o kadar çok sevdiki yatırımcısını.. Bırakmak istiyor galiba..

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Aynen oyle galiba hocam yarin icradan satis gunu bakalim... Muhtemelen alici cikmaz ama...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

4.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Aynen oyle galiba hocam yarin icradan satis gunu bakalim... Muhtemelen alici cikmaz ama...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yani artık zengin olacağız,çok para kazanacağızı çoktan geçtik.. Kısacası Alıştırıldık.. 1 TL yi görmek ne demek çok daha öncesinden şükrederek çıkacağız artık.. Patronlara da minnettar kalacağız.. Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by muhabere Yazıyı Oku
    Yani artık zengin olacağız,çok para kazanacağızı çoktan geçtik.. Kısacası Alıştırıldık.. 1 TL yi görmek ne demek çok daha öncesinden şükrederek çıkacağız artık.. Patronlara da minnettar kalacağız.. Ytd

Güzel yorum. Bu kağıttan daha fazlasını alamayacağız gibi görünüyor. Yıllardır başka kağıtlarda bekleyenler bir şekilde
    Kurtuldu artık sıra bizde inşallah.

6. Bu dört yılda sadece şu üç hotelin ; Bursa Termal, Bodrum ve Lara - yeniden ipoteklennesi ile bütün borçlardan fazla refinansman bükünürdü. Diğer bütün hotellrr ve gayrimenkuller ise ipoteklerden özgürleştirilirdi. Hiç birşeyde imara düşürülmezdi veya çok ucuza satılmazdı.

Bu tespite karşı, bu adamların forumlardaki avukatları böyle bir refinansman olanağı yoktur diye hep çürütnek için büyük çaba sarfettiler hep. ve sonradan ayrıca herseyi icralara girdaplara sokmalarını ortaklık yararına Arealbankı ve diğer alacaklıları kürdeye getirip bütün borçları çok ucuza kapatacaklar şeklinde açıklamalılarla yönetime sempati veya yandaşlık oluşturulmaya çalışıldı.

Neyse demek ki onlar bazı teknik konuları çok iyi biliyor ve herseyi çok tutarlı analiz edip en doğru yorumluyor. Ve dileriz yorumladıkları gibi herşey yatırımcılar lehine süreçlenir.

Ama iş adamların insiyatifine kalırsa, şirkette bazı toparlamalarda yapsalarda, hisseyi bşraz yükseltselrrde, yatırımcılarım elindekini en ucuza dökecek kadar herseye ayar verirler diye düşünüyorum. Umarım biz yanılıyoruz. Diğerleri çok daha yerinde ve doğru tespitler ve bilgilendirmeler yapıyordur.

7. merhaba arkadaşlar,

biz kylar için çağrı olayı bitmemiştir ben hala son derece umutluyum yasal süreç devam etmektedir spk itirazını yapmıştır.muhtemelen dosyayı daha da güçlü şekilde sundular.bir zamanlar spk nın yanında olan kylar çağrı olmazsa olmazımızdır diyen kylar şimdilerde spk yı şirketin en büyük düşmanı ilan etmiş durumdalar.bu durum bana komik ve ilginç geliyor.oysa ki sorsan birçok kişi çağrı sebebiyle tahtaya bulaştı eeee peki ne oldu al sana spk da görevini yapıyor yaptırımları uyguladı şirkette mahkemeye taşıdı durumu.spk yaptırımları uyguladı diye şirketin en buyuk düşmanı ilan etti bazı ky arkadaşlar.yani adamlar şirkete çağrı yapacaksın diyor yaptırım uyguluyor çağrıyı yapmayan şirket değil de spk suçlu oluyor.şirkette haliyle haklı olduğunu düşünerek çağrıyı mahkemeye taşıyor..spk çiftlik değildir efendiler her ne kadar çokça eleştirsekte spk nın konunun peşini bırakmadıgını düşünüyorum ve görüyoruz da bunu zaten.

ayrıca ne zaman birileri çağrı konusundan bahsetse sanki topikte her konuya vakıfmış gibi yazan arkadaşlar bu konuya değinmiyorlar ya da değindiler ben kaçırdım bilemiyorum.yani bi dosya numarası paylaşılmaz mı?paylaşıldı da ben mi görmedim?

diğer bir ilginç konu ise eskiden çağrı konulu davayı gün gün soruşturanlar bugün malum davanın dosya nosunu bile paylaşmıyorlar.bu da çok ilginç değil mi yoldaşlar?

açıkçası sırf şu ilginç durumu paylaşmak için üye oldum desem yeridir zira çoğunlukla topikte kavga ve boş laf var

8.  Alıntı Originally Posted by demokrat Yazıyı Oku
    merhaba arkadaşlar,

biz kylar için çağrı olayı bitmemiştir ben hala son derece umutluyum yasal süreç devam etmektedir spk itirazını yapmıştır.muhtemelen dosyayı daha da güçlü şekilde sundular.bir zamanlar spk nın yanında olan kylar çağrı olmazsa olmazımızdır diyen kylar şimdilerde spk yı şirketin en büyük düşmanı ilan etmiş durumdalar.bu durum bana komik ve ilginç geliyor.oysa ki sorsan birçok kişi çağrı sebebiyle tahtaya bulaştı eeee peki ne oldu al sana spk da görevini yapıyor yaptırımları uyguladı şirkette mahkemeye taşıdı durumu.spk yaptırımları uyguladı diye şirketin en buyuk düşmanı ilan etti bazı ky arkadaşlar.yani adamlar şirkete çağrı yapacaksın diyor yaptırım uyguluyor çağrıyı yapmayan şirket değil de spk suçlu oluyor.şirkette haliyle haklı olduğunu düşünerek çağrıyı mahkemeye taşıyor..spk çiftlik değildir efendiler her ne kadar çokça eleştirsekte spk nın konunun peşini bırakmadıgını düşünüyorum ve görüyoruz da bunu zaten.

ayrıca ne zaman birileri çağrı konusundan bahsetse sanki topikte her konuya vakıfmış gibi yazan arkadaşlar bu konuya değinmiyorlar ya da değindiler ben kaçırdım bilemiyorum.yani bi dosya numarası paylaşılmaz mı?paylaşıldı da ben mi görmedim?

diğer bir ilginç konu ise eskiden çağrı konulu davayı gün gün soruşturanlar bugün malum davanın dosya nosunu bile paylaşmıyorlar.bu da çok ilginç değil mi yoldaşlar?

açıkçası sırf şu ilginç durumu paylaşmak için üye oldum desem yeridir zira çoğunlukla topikte kavga ve boş laf var
    Yazılanların tamamını okuyormusunuz bilmiyorum. Gelinen son noktada tekrar ediyorum son durumda bizi bu
    kağıda bulaştıran spk kaybetmiştir. Dört yıl oldu herhalde yada bir ay içinde olacak spk bu kağıda çağrı yaptıramamıştır.
    Spk çağrı var diye bu kağıda girdim. Ama gelinen son durumda zira boks maçı gibi bir roundu spk diğer roundu şirket kazanıyor, beni bu kağıda sokan spk hesabını doğru yapamamış demekki.

Ayrıca keşke çağrı olsa herhalde 1 liradan çok daha fazla fiyata çağrı olurdu.

Sayfa 530/964 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •