Sayfa 530/814 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1.  Alıntı Originally Posted by tarkan Yazıyı Oku
    yok fazla yazmam işbirlikci oluyorum hiç sevmediğim bir laf ve bana yakıştırılması beni üzdü.
    ben yerimdeyim. ama teknik konularda yardımcı olucam yanlışım olursa müdahale ediliyor doğruyu buluyoruz önemli olan zaiyatsiz bu süreçten çıkmak

Yaw
    Balık burcu musun?
    Biz buraya eğlenmeye geldik.. İşbirlikçiyiz tabi yoksa nasıl ORTAK olacaktık..
    Psikolojisi borsayi kaldiramayacak tipler var ama zaman onlarada öğretecek.. Bizim kağıt daha çabuk öğretecek..
    Hem ben buradan kazanacagimiz servetle hangi kağitlarda nasil trade yapacagimizin hayalini kurmaya başladim bile..
    Düşünsene komşum Air önderliginde whatsapptan grup kurup pötföy yürüttügümüzü..

2.  Alıntı Originally Posted by tarkan Yazıyı Oku
    yok fazla yazmam işbirlikci oluyorum hiç sevmediğim bir laf ve bana yakıştırılması beni üzdü.
    ben yerimdeyim. ama teknik konularda yardımcı olucam yanlışım olursa müdahale ediliyor doğruyu buluyoruz önemli olan zaiyatsiz bu süreçten çıkmak
    Abi senin yazdigini gorunce umutlandim bak cik şu calinin arkasindan

HTC Desire 816G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Selofan Yazıyı Oku
    Yaw
    Balık burcu musun?
    Biz buraya eğlenmeye geldik.. İşbirlikçiyiz tabi yoksa nasıl ORTAK olacaktık..
    Psikolojisi borsayi kaldiramayacak tipler var ama zaman onlarada öğretecek.. Bizim kağıt daha çabuk öğretecek..
    Hem ben buradan kazanacagimiz servetle hangi kağitlarda nasil trade yapacagimizin hayalini kurmaya başladim bile..
    Düşünsene komşum Air önderliginde whatsapptan grup kurup pötföy yürüttügümüzü..
    ahahah whatsapp a bakmaktan çocuklarla ilgilenemez hale geldim zaten sende yapıştır ya arkadaş bi günde demion ki komşumla buluşup çay içelim diye

4.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    ahahah whatsapp a bakmaktan çocuklarla ilgilenemez hale geldim zaten sende yapıştır ya arkadaş bi günde demion ki komşumla buluşup çay içelim diye
    ))

5.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Bu bir teklif mi komşum..
    Çayı Şamlarda mangalın üstüne içeriz..
    Yada sularvadisin de mado da..
    En yakın zamanda ozaman

6.  Alıntı Originally Posted by Selofan Yazıyı Oku
    En yakın zamanda ozaman
    Abimin onerisi mantikli geldi tarkan icinde iyi olur isbirlikciyiz ya hic olazsa bu konusmalarida okuyamaz bazilari

7.  Alıntı Originally Posted by Selofan Yazıyı Oku
    En yakın zamanda ozaman
    Pazar oradaydım samlarda, mado uyar özelden telini at istersen..

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Ne tahsisliymiş be bir işi yapamadılar

Sayfa 530/814 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •