Sayfa 530/917 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Oyak ile Marbaş hisseyi 5.80 ne taşıyan iki firma bugün fena taklaya geldi 4.66 oyak ortalaması Marbaş 4.83 satış ortalaması... Yukarı oynayan speğin bu duruma düşmesine üzülüyorum kim güvenip girecek..

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tamamen aynı fikirdeyim,bugün oyak ve marbaşa sattırdılar Halk aldı.Yarın da Halk satsın diye mi taban yaptıracaklar...
    YTD

2. Iyide oyak marbasta satmasin onlar satiyo diye dusmuyormu bu

3. Selam millet,bol kazançlar,bilanço fırtınalarından bir tanesi...ytd...!!!

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. bu oyunu oynamak için oyak ve marbaş üzerinden patron almış olamaz mı?önce gel gel,sonrada yık başına alanın!!!!Hoş hiç bir ky'nın aldığınıda düşünmüyorum ya,BENCE YİNE OYUN OYNANDI..YTD

Alıntı Originally Posted by kutupbaşı Yazıyı Oku
    bunu oyunu yapmak için oyak ve marbaş üzerinden patron almış olamaz mı?önce gel gel,sonrada yık başına alanın!!!!Hoş hiç bir ky aldığınıda düşünmüyorum ya,BENCE YİNE OYUN OYNANDI..YTD
    Onlar malın yüzde 90 nını aldı yıkıldıysa kendi başına yıkılmış oldu o yüzden sanmıyorum... Ya arkasından bişeyler gelecek yada bilançoya oynayan bir spek yüzde 10 darbe yedi kaçıp gidiyor o fiyata bakmaz basar gider yılda yüzde 23 faiz alabiliyor beklemez.... İnşallah arkasında bişeyler vardır ve döktürme hareketi olmuştur en azından dd ni hakkediyoruz..

6.  Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Onlar malın yüzde 90 nını aldı yıkıldıysa kendi başına yıkılmış oldu o yüzden sanmıyorum... Ya arkasından bişeyler gelecek yada bilançoya oynayan bir spek yüzde 10 darbe yedi kaçıp gidiyor o fiyata bakmaz basar gider yılda yüzde 23 faiz alabiliyor beklemez.... İnşallah arkasında bişeyler vardır ve döktürme hareketi olmuştur en azından dd ni hakkediyoruz..

umarım haklısınızdır bu kadar büyük hacimle bu düşüş hayırlı değil bence bişey var bunun altında,varsayalım dediğin gibi bu kadar malı alan kim,kim karşıladı bu satışı?Temettü desek vereceği % 8 edilen % 20 zararı karşılamıyorki!Nereden bakarsak bakalım bu şirket kötü yönetiliyor bence....ytd

Aylık takaslara baktım 300 bin lot mal kaldı 5.5 civarı alınanlardan gerisi bugün döküldü... oyak 200 bini 50 bini marbaşın..
    Satış pastası baya dağınık emeklilik fonları city ve diğerleri...

8. Anlık alan satanlar
    Attached Images Attached Images

Sayfa 530/917 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •