Sayfa 530/1001 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İngiltere huzurevlerinde önceden koronavirüs nedeniyle ölenleri de tespit etti ve bugün ölü sayısına 4.419 yeni ölüm ekledi
    İngiltere’de son durum 165221 vaka 26097 ölüm . Böylece ölüm sayısında Fransa ve İspanya’yı geçerek Amerika ve İtalya’dan sonra 3. En çok ölüm yaşanan ülke oldu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Fed, faizleri değiştirmeme kararını oybirliği ile aldı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Fed: Sağlık krizi ekonomi, istihdam ve enflasyon üzerinde kısa vadede ağır baskı yaratacak

fed: Sağlık krizi orta vadede ekonomik görünüme yönelik kayda değer riskler yaratacak

fed: Gelecekteki politikaları belirlerken, global gelişmelerle birlikte eekonomik görünümü ve kamu sağlığına ilişkin gelecek bilgileri izleyeceğiz

Fed: Hazine kağıtları, konut ve ticari mortgage menkul kıymetleri almaya devam edeceğiz

fed: Büyük miktarlı gecilik ve vadeli repo operasyonları sunmaya devam edeceğiz

fed: Koronavirüs salını ekonomik aktivitede keskin düşüş ve işsizlikte artışa yol açtı

fed: Zayıf talep ve ciddi şekilde düşük petrol fiyatları tüketici enflasyonunu aşağıda tutuyor

Fed/powell: Sağlık krizinin yol açığı büyük kayıpların farkındayız

fed/powell: Koronavirüs salgınını yayılmasını engellemek için alınan tedbirler ekonominin büyük bölümünü durma noktasına getirdi

fed/powell: Ekonomide ikinci çeyrekte benzeri görülmemiş bir düşüş yaşanacak

*fed/powell: Ekonomide daralmanın ağırlığı sağlık krizine verilecek yanıta ve hükümetin politika tedbirlerine bağlı olacak

Fed/powell: Toparlanma için zeminin oluşturulması açısından kredi akışı çok önemli

fed/powell: Fed kredi akışının sürmesi için güçlü adımlar atıyor

fed/powell: Fed'in attığı adımlar piyasaların çalışmasını iyileştirdi, buna bağlı olarak varlık alımları yavaşladı

fed/powell: Fed'in varlık alımları son haftalarda piyasalara önemli şekilde yardım etti

Fed/powell: Fed güçlü toparlanmayı sağlamak için tüm araçlarını kullanacak

fed/powell: Fed, tüm araçlarını agresif şekilde kullanacak

Sayfa 530/1001 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •