bu gün için 41,27 yarın için 41,48 stop seviyemdir.
Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.
Mal toplamaya çalışan kişi veya kişiler şunu anlamalı diye düşünüyorum, insanlar çok absürt rakamlar kazandılar borsada, şimdi bu şirketin yüzde üçü beşi çerez parası durumuna geldi bu durumu göz önüne almaz ise çok zorluk çekebilir onunla birlikte çok toplarlar bu kağıdı dostane çok net buralarda zorlama derdim şayet yüzyüze konuşabilsek.
Boşluk kapandı spek abartmadı mantıklı gitti, biraz daha zamanı var speğin, lakin dediğim gibi çok abartmaz ise herkes için iyi olur.
zulüm 15 Mart 2021 de başlamış.. 21.Eylül 2021 den bu yana da eziyete dönmüş.. otobana çıkış gişesi, her ne kadar 44.10 gibi görünse de biletler 42.20.. 41.98 üzeri güzel, 40.40 altı üzer..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Platin dergisine röportaj verilmiş eylül 15 de, ekim sayısında yayınlanır, ezberlediğimiz şeyler muhtemelen ama cımbızı alıp samanlığı arayacağız yine, niyeyse bu şirkette yakın gelecek beni artık heyecanlandırmıyor, 3 sene sonrasını beş sene sonrasını hayal etmeye çalışıyorum sonrasında 10 yıl sonrası filan belki ömürlük ortaklık ne bileyim pis bir heyecan veriyor bana yıllar oldu ama heyecanı hiç eksilmedi bir aksiyon olmamasına rağmen sadece ileri tarihleri merak etmeye başladım dürbün lazım bana ufka bakmaya artık Türkven ve cerbos ile ilgili adımları da yavaş yavaş görürüz diye umuyorum.
Açıkçası Netaş satışı ve sonrasındaki isim değişikliği başvurusu onaylanması cerbos ve Türkven ile ilgili yönetim kurulu bunların en erken 2 yıl içinde olmasını beklediğim anda tam 2 ayda gerçekleşmesi çok iyi aslında ama niyeyse yine de ben beklentilerimi çok uzaklara yerleştirdim oraları bekliyorum…
Yer İmleri