Cabin crew cross check...
Last call...
Dolar 7.95 direncinin hemen altında kapattı 7.94.
Günlük KAPANIŞ'ının 8.05 üstünde olması durumunda FİZİKİ doları olmayan kalmasın.
Chucky yeşil parkalı sokak bebeği...
Cabin crew cross check...
Last call...
Dolar 7.95 direncinin hemen altında kapattı 7.94.
Günlük KAPANIŞ'ının 8.05 üstünde olması durumunda FİZİKİ doları olmayan kalmasın.
Chucky yeşil parkalı sokak bebeği...
Geçtiğimiz günlerde 1,9 trilyon dolarlık destek paketini imzalayan ABD Başkanı Joe Biden'ın koronavirüs salgınının olumsuz etkilerine karşı yeni bir ekonomik destek paketi hazırlığında olduğu belirtildi. Yeni paketin 3 trilyon dolar büyüklüğünde olduğu ifade ediliyor
https://www.bloomberght.com/biden-ye...rliyor-2277143
Yakın zamanda düşeceğe benzemiyor.
Neden fiziki dolar..bankada döviz hesabında olmaz mı? bankada kiralık kasa da olur mu?
Sen geçen hafta endeks düşecek trenden inmek için son fırsat dediğimde bana kızan kardeşim olmalısın.
Düşüncelerine saygım var ama insanları yanıltma.
Sınai hisselerini bilmem ama bankacılık endeksi ölmüştür.
Eğer bu konuda yanılırsam bir daha da forumda yazmam. O kadar net konuşuyorum.
150milyon garan lotunu tabandan veren yabancı saf değildir.
sen endeks düşer dediğinde ZPLİB 10TL ye düşer diye sevinen arkadaşınım. bende 2 gündür banka topluyorum. o tabandan banka hissesi satanlara sizin aracılığınız ile teşekkür ederim. inşallah yarında GARAN ı 5 TL den verirse çok memnun olurum. 5 TL den büyük hisse almadığım için GARAN almıyorum. eğer düşerse. almamam için sebep kalmıyor.
ayrıca belirteyim. insanları yanıltmak. yabancı uşaklarının iişidir. ben burada sadece "YAPTIĞIMI" Yazarım.
kendi kafana göre beni bir yerlere oturtmaya kalkma!! laflarına dikkat et.
Yer İmleri