Sayfa 530/1002 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: Viop LXIV

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kuzu yine insaflı 8bin demiş, bizim Karaduman dayu 1 yıldır 5bin 5yüz diyo
    ....En meşhur sözü: "Futbol basit bir oyundur; 22 kişinin 90 dakika topu kovaladığı sonunda her zaman Almanların kazandığı bir oyundur."
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2. Yağni dediği çıkarsa 130 talelik kcholü 75 taleden alırız, kulağa çok hoş geliyo ama verirler mi ki oralardan
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by Observer Yazıyı Oku
    anladığımı yazayım. faydalı olabilir birilerine:

büyük yükseliş beklediği zaman alımları endeks bazında %10~20 gibi bir aralıkta yapıyor. Ve yanılmıyorsam 5 kademenin birini aldığını söylemişti.
    Bu %20 içinde endeks düşerken short ile aldığını hedge ediyor.
    piyasa düşüşüne daha çok ihtimal veriyorsa kaldıracı artırıyor (taşıdığı maldan fazlasını shortluyor)
    genel stratejisi böyle olduğundan traderlar pek anlamıyor ne yaptığını...
    vıop la trend hikayesini ayırın öncelikle hedef feyzaaaaaaaaaaaaaaaaaa demek pıst 100 10 bin 11 bin 12 bin diye gider .
    vıop hikayesi herkesin oyun anlayışı farklıdır benim anlattığım olay farklı daha ince nüanslar.
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. 8500 leri 6 ay önce görmüştük zaten..Kuzu emmi de alıştıra alıştıra söylüyor heral..
    benim gibi 5500-6000 dese herkese uzak geliyor ..
    demek istediğim şu;
    6 ay evvelki 8500 den sonra şimdi sadece 500 puan aşağıda dip olması inandırıcı gelmez piyasaya..
    neden;
    1. YABANCI GELMEZ ( teee Suriye meselesinden itibaren yabancı bilinçli halde çekildi Türkiyeden
    2. son 4-5 yılda hala 50-70 kat yukarda kağıtlar çoook fazla var..bu hırsız kağıtları kim alacak..
    3. GÜVEN YOK ( erken seçim yok )
    4. İmamoğlu hala içerde
    5. abd nin önünde en az 6-8 ay var dip için
    Kuzu yine insaflı 8bin demiş, bizim Karaduman dayu 1 yıldır 5bin 5yüz diyo
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Yağni dediği çıkarsa 130 talelik kcholü 75 taleden alırız, kulağa çok hoş geliyo ama verirler mi ki oralardan
    75 den kchol alabilirsen... petkoşu kaçtan alırsın kimbilü

6. 8000 demek ne demek biliyor musunuz..2019 deki trend devam edecek demek..
    eee bakıyoruz çoktan 8000 leri aşağı kıran kağıtlar var..yani trend bitti diyor belki 50 -100 tane kağıt..
    bunlar mal mı..
    mantık yanlış yani..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    8500 leri 6 ay önce görmüştük zaten..Kuzu emmi de alıştıra alıştıra söylüyor heral..
    benim gibi 5500-6000 dese herkese uzak geliyor ..
    demek istediğim şu;
    6 ay evvelki 8500 den sonra şimdi sadece 500 puan aşağıda dip olması inandırıcı gelmez piyasaya..
    neden;
    1.YABANCI GELMEZ ( teee Suriye meselesinden itibaren yabancı bilinçli halde çekildi Türkiyeden
    2. son 4-5 yılda hala 50-70 kat yukarda kağıtlar çoook fazla var..
    3. GÜVEN YOK ( erken seçim yok )
    4. İmamoğlu hala içerde
    Mesela şişe bugün son 2 yılın dibini tazeledi
    Görüntüye bakınca hisselerin çoğusu yeni dip tazeliyor ama endekis halen 9bin de
    Soygun çok büyük dayu
    Daha asels thy gibi düzeltmedini yapmayan tahtalar dipliyecek ki üffff ölme eşeğim ölme
    Hamdım Piştim Yandım

8. Benim küreden/ pencereden gözükenler; öyle pek iç açıcı değil.Sıkıntı büyük, işler karışık.Anahtarı elinde bulunduran, anahtar suya düştü, suyu inek içti, inek dağa kaçtı, dağ yandı kül oldu bitti modunda. Sonuç değişir mi? Değişmez.Ne değişir? Çok şey değişir.

Bu küreden bize düşen hisse ne ,derseniz.

Filler tepişir,çimler ezilir...

Sayfa 530/1002 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •