burdan sonra kim neyi yada nereyi bekliyor,artık dibi yok bunun şelale oldu, bir beklentide yok artık,elinde olan yeniden uzuncu oldu
galiba......
burdan sonra kim neyi yada nereyi bekliyor,artık dibi yok bunun şelale oldu, bir beklentide yok artık,elinde olan yeniden uzuncu oldu
galiba......
Bedelsiz verir heralde nakit çok kıymetli bu günlerde..
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelsiz verir heralde nakit çok kıymetli şu günlerde
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketin İstanbul'daki yatırımcı ilişkileri sorumlusu ile görüştüm.Bugün böyle bir kar açıkladıktan sonra borsadaki fiyatı takip edip etmediklerini sordum.Takip ettiklerini ve hiçbir anlam veremediklerini söylediler.Kar payının yıl sonuna kadar dağıtılacağını belirtti ilgili kişi.Ayrıca onların yapılan bu spekülatif hareketlerden dolayı şikayet edemediklerini ama bizim SPK'ya şikayet edebileceğimizi söyledi.
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Patron adam ise aksam iyi bir haber gonderir
Tüm zamanların dolar bazında en düşük fiyatı galiba.
Çok yönlü sorunlar var, patronun değil ama birilerinin ortalığı karıştırdığını düşünüyorum.
Ancak şirketin yatırımcı ortakları lehine hareket etmediği de açık.
Yukarıda bir arkadaş yazmış, bilançoda gurup içi işlemleri ve diğer detayları iyi okumak lazım.
Hissede olanlara sabır, satıp kurtulduğuma çok memnunum.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hepimize geçmiş olsun zararımız büyük. Sizce patron ve spek in amacı ne 4 ve altına indirmeyi test edebilirlermi. 6 seviyelerine gelip kaçma fırsatını verirmi..saygılar
Yer İmleri