Sayfa 531/948 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,241 - 4,248 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Şeker yatırım milletin sesini kesti. 175 bin lot

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Şeker yatırım milletin sesini kesti. 175 bin lot

Üstad, siz daha iyi bilirsiniz; Şeker yatırımın 2 ay önce 2 Milyon lotu vardı. Bu lotların tamamını yaklaşık her gün olmak üzere, günde üç öğün tahtayı ve yatırımcıyı bilfiil coplayarak verdi, seyredenlere bile eriştirdi. Sanırım bugün tamamen lotlarını bitirdi. Şimdi artık bundan sonra millete ne uzatır bilemem.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3. Ne b.k yedikleri belli değil tahtanın içine etti spek

4.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Üstad, Siz daha iyi bilirsiniz; Şeker yatırımın 2 ay önce 2 Milyon lotu vardı. Bu lotların tamamını yaklaşık her gün olmak üzere, günde üç öğün tahtayı ve yatırımcıyı bilfiil coplayarak verdi, seyredenlere bile eriştirdi. Sanırım bugün tamamen lotlarını bitirdi. Şimdi artık bundan sonra millete ne uzatır bilemem.
    Şeker Delta ziraat aynı grup üstad. Şeker veriyor ziraat alıyor ne.yaptiklari belli değil. Böyle ortamda pek bu kağıt tutunamiyor. Asansör oldu her gün 15 20 kuruş yön belli değil. Mal bosaltiyor birileri

5. Sabır arkadaşlar silveri canlı izlemek yoruyor insanı gerçekten sabır zorluyor ancak güveniyorsanız beklemekten başka çare yok

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

6.  Alıntı Originally Posted by axaray Yazıyı Oku
    Sabır arkadaşlar silveri canlı izlemek yoruyor insanı gerçekten sabır zorluyor ancak güveniyorsanız beklemekten başka çare yok

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    Üstad zaten bekliycez onların oyun oynadıklarınin farkındayız. Saol

7. bizimkisi bile bile ladestir, düzeltmesini tamamlamış teknik olarak olgunlaşmış hisselere gidip gelebilmeyi becerebilmeliyiz sn. keko gibi
    Son düzenleme : burakcan; 12-02-2018 saat: 16:32.

Sayfa 531/948 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •