Sayfa 531/1002 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,241 - 4,248 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Sağlık bakani : Kargo çalışanlarıyla kuryelerin aşılarına da yarın başlıyoruz. Artık iyice hızlandık.

Bakan Koca : Şehir içi ve şehirlerarası ulaşım faaliyetlerinde çalışanlar ile taksi ve dolmuş esnafı da aşı programımıza dahil oluyor. Yarından itibaren aşılarını olabilirler.

Bakan Koca : Yaş kısıtlaması olmadan tüm avukatlar aşı programına dahil oluyor. tüm avukatlarımız aşı olabilirler. Bu güce güvenin.

Bakan Koca : Aşı programı kapsamında berber ve kuaförler de aşılanmaya başlıyor. Randevularınızı alabilirsiniz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık bakani : Kargo çalışanlarıyla kuryelerin aşılarına da yarın başlıyoruz. Artık iyice hızlandık.

Bakan Koca : Şehir içi ve şehirlerarası ulaşım faaliyetlerinde çalışanlar ile taksi ve dolmuş esnafı da aşı programımıza dahil oluyor. Yarından itibaren aşılarını olabilirler.

Bakan Koca : Yaş kısıtlaması olmadan tüm avukatlar aşı programına dahil oluyor. tüm avukatlarımız aşı olabilirler. Bu güce güvenin.

Bakan Koca : Aşı programı kapsamında berber ve kuaförler de aşılanmaya başlıyor. Randevularınızı alabilirsiniz
    Ocakta Sinovac diye ısrar etmeyip Biontech ile sözleşme imzalanmış olsaydı, şimdi pandemi bizde de bitmiş olur, binlerce kişi de yaşıyor olurdu.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    sorun veysi ateş in orada bedava kalması tabii..nasıl oluyor bedava işi..kaldığı otelin sahibi hakkında kendisine yararlı / yalamalı şeylermi döktürüyor köşesinde yada o kişinin devletle ilişkilerini gazeteci kimliğini kullanarakmı ayarlıyor ?ayrıca gazeteci kimliğini yine kullanaraak kendisi ve çevresine menfaatmı sağlıyor ?

mesele bu..

o kadar iyi niyetli bakmaya gerek yok anlamıda yok..
    Dostum iyi anlamda bakılmıyor. Yarası olan gocunur demek istiyor.
    Engin yurdu sevmezdim ama partiden ayrıldığından beri olumlu çıkışlar yapıyor.
    Davet ettiler gittim kaldım diyor, saklamıyor. Diğeri arazi oluyor.
    Bir konuda iktidarın mafyanın sözüne mi bakacağız diye muhalefet eleştiriyor ya!
    Osmanlı hayranlarına tarih dersi vereyim.
    Bu gün yüceltilen Barbaros Hayrettin zamanında azılı bir korsan idi. Hele PİRİ REİS tam azılı idi. Osmanlı bile dayanamayıp astı.
    Neden yazdım bunları, video da. Olacağına bak.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,351
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Ocakta Sinovac diye ısrar etmeyip Biontech ile sözleşme imzalanmış olsaydı, şimdi pandemi bizde de bitmiş olur, binlerce kişi de yaşıyor olurdu.
    Direkt demiyor,3 doz oldum diyor,tabiki yersen,biz bu adamlan ne yapacağız bilemiyorum,koltuğa kendisini zamklamış inadına,koltukta durduğu sürece nice canlar yanıyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,351
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Doğada hiçbir canlı boşuna var olmamıştır,hepsinin sebebi vardır dengeyi sağlamak için,dengeyi bozarsan doğada seni cezalandırır.

Sayfa 531/1002 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •