Sayfa 531/997 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 4,241 - 4,248 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    söz ver bana,

temizliyeyim ekranını....
    Temizleme..

Eğer bir şey yapılacaksa.. Yani iki şey...

1.) Ya belli kişilere belli bir bölüm açılacak, o bölümü herkes okuyabiliecek ama herkes yazamayacak..böylelikle yazanlar taciz edilmeyecekler.. Eski üstatlar geri gelecekler.. İnsanlar seviyeyi de, espiriyi de, tekniği de, temeli de görecekler.. ( Bu bölümde olmama gerek yok.. yanlış anlaşılmasın..)

2.) Kırmızı puan sistemi geri getirilecek.. Kimin kime puan verdiği görülmeyecek ama kırmızı puan da olacak.. O zaman öyle dan dun yazı yazıp birilerine laf sokanlar, taciz edenler kırmızıyı görüp kendine çeki düzen verecekler...

Ekranımı temizlemene gerek yok... Şikayetim de yok ekranımdan..

Hem daha iki satırım varmış..

Cemal bey çok daha hırçın yazardı, kendini frenlemeye başladı.. forumda...

kendisine buradan teşekkür ediyorum..

watsap gurubunda, yapacaklarını yapıyor.. sudanlıdan geçemiyoruz, aşağılık komleksine sokuyor bizi...
    Hamdi abide az değil Sudanlı konusunda , heryer .....den geçilmez oldu telefon indiriyor WhatsAppdakileri , birisi baksa telefona benim için neyapiyor bu adam der

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,063
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku

Eğer bir şey yapılacaksa.. Yani iki şey...

1.) Ya belli kişilere belli bir bölüm açılacak, o bölümü herkes okuyabiliecek ama herkes yazamayacak..böylelikle yazanlar taciz edilmeyecekler.. Eski üstatlar geri gelecekler.. İnsanlar seviyeyi de, espiriyi de, tekniği de, temeli de görecekler.. ( Bu bölümde olmama gerek yok.. yanlış anlaşılmasın..)

2.) Kırmızı puan sistemi geri getirilecek.. Kimin kime puan verdiği görülmeyecek ama kırmızı puan da olacak.. O zaman öyle dan dun yazı yazıp birilerine laf sokanlar, taciz edenler kırmızıyı görüp kendine çeki düzen verecekler...
    Bunları denedik olmadı... maalesef...

hele ki kırmızı puanda suistimalin önüne geçemedik...

adam teknik veya temel analiz yapmış, yazanı sevmediği için basıyor kırmızıya...

özel bölüm açıldı, sadece belli kişiler yazabildi...

o da olmadı, forumda ikilik oldu, orada yazamayanlar küstü.. orada yazanlar havalara girdi.. vs. vs.

tekrar o günleri yeniden yaşamaya gerek yok, tecrübe edildi.. tutmadı, aksine daha kötü oldu...

ben yönetici olarak karşıyım ona...

analizine güvenen açar başlık yazar, herkese açık...

yazılan yazılara cevap vermesine gerek yok.. kendini bilmezler her zaman olacak..

bunu denedim kapanan forumda Taner TGDTGD açmıştı..

her akşam temizlik yapardım..

sadece analizleri bırakırdım, uyarı yazımı da yazardım..

belli bir süre sonra herkes alıştı.. boş yazıları yazmaya ara verdiler.. 2 sene devam etti.

sonra taner, yazmayı bırakınca bende başlık ile ilgilenmeyi bıraktım..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Dükkan işletmecisi gelip bir anda ortadan kayboluyor..sanırım sarışın kovalamaya gitti
    Hop deyence, gucağa düşmüyor, bu sarışınnar!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,063
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hamdi abide az değil Sudanlı konusunda , heryer .....den geçilmez oldu telefon indiriyor WhatsAppdakileri , birisi baksa telefona benim için neyapiyor bu adam der
    Sudan'da iş yapmayı düşünüyorum, araştırma yapıyorum dersin..

hayır, o kadar büyük bir memleket ömrümde görmedim, psikolojim bozuldu..

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,063
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hop deyence, gucağa düşmüyor, bu sarışınnar!
    Zahmetsiz, rahmet olmaz diyon yane...

10 sene üyeliğimde 1 tane cezam vardı, o da forum üzerindeki yazımdan değil, msn den modaratöre yazdığım bir yazı sonucu idi..

msn de, yazılarda şekiller çıkıyordu.. normal yazı içinde geçen bir kelime ''alsana'' '' abi şu adamın cezasını affedip foruma geri alsana '' yazdığında bir eli diğer elinin bileğini tutuyor, diğer el parmak arası gösteriyordu..

yazıyı yazıp gönderdim, sonradan fark ettim, gittikten sonra, foruma döndüm, cezalı idim..
    10 Senelik üyeliğimde, en az bir yıl KOBE zindannarında yatmışlığım vardır!

Pis CAPON sayesinde, öğlen kalk yallah KOBE!

Sudan'da iş yapmayı düşünüyorum, araştırma yapıyorum dersin..

hayır, o kadar büyük bir memleket ömrümde görmedim, psikolojim bozuldu..
    Ozamanda sudan'da ne işi yapacaksın böyle derler, aciklayamam kalırım

Sudanlilar Düşman başına

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 531/997 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •