Mac bugün yine harikalar yaratıyor.En yakın zamanda elden çıkeracağım bunu zaman kaybı
Piyasa ile fazla inaylaşıyor.İki aylık performansıyla bir zamanların meşhur gpg fonunu hatırlatıyor.Kurumun yönettiği tek bir fon olduğu için işlerine odaklanacaklarını düşünüyordum.Ama tam tersi oldu endeks düşerkende çıkarken de gözlerine far tutulmuş tavşan gibi izlemekle yetindiler.Endeks ve hisselerde oluşan fırsatları malesef değerlendiremiyorlar.Haydar bey iyi bir insan ama benim fonları tercih etmemin sebebi hisseye aşık olmadan profesyonel olarak birikimlerimi yönetmek.Mac fonununda aşık olduğu bazı hisseler pörtföyün getirilerini törpüledi ve fon yönetiminin bu durumu karşıdan izlemesi hiç hoşuma gitmiyor.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıllık oran nereden aldığınıza bağlı.Şuan diğer endeks fonlarından ciddi anlamda geride.Yaklaşık üç aydır mac pörftföyumde ciddi bir getirisi yok.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim hedef günlük % 0,25 getiri
250 iş gününden yaklaşık %60 yapar yıllık.
ben 50 k ve katları alıyorum minimum
o şekilde hesabım daha kolay oluyor.
benim için tek fonun getirisi de önemli ancak genelde toplam miktara odaklandım.
fonun periyodik performanslar önemli elbette, günlük değil de en az aylık bakıyorum.
mac, nnf, tkf, tte, mps, gma, (gma sattım yerine ne alacağım karar veremedim henüz)
yabancı fon olarak tff ve ytd var.
az tzl var kara gün ve acil ihtiyaç için.
hisse senedi var.
aft, yay ve guh vardı onların ekmeğini çok yedim dolarda düşüş moduna gireceğini düşündüğüm için sattım, bir süre izlerim.
tff,ytd ve ipv yi de de dolarda fazla düşüş olmaz yada sabit kalır diye tutuyorum hedge amaçlı.
aman yatırım tavsiyesi olmasın!
Yer İmleri