O kadar...Bravo Reis...Putin: “Batı’ya uyarımdır. Mevcut Dünya düzeni sona erdi. Artık Ben Merkezcilik ve Küreselci Sistem bitti. Buna alışsanız iyi olur.”
O kadar...Bravo Reis...Putin: “Batı’ya uyarımdır. Mevcut Dünya düzeni sona erdi. Artık Ben Merkezcilik ve Küreselci Sistem bitti. Buna alışsanız iyi olur.”
@erefefik
Prof. Dr. Haluk VAHABOGLU
@HalukVAHABOLU
·
4s
1/
Bizim tusunamici, maskeci, kapanmacı kardeşlere üzücü bir haber veriyorum
Avrupa'da vakalar azalıyor bu dalga da inişte
Muhtemelen ülkemizde de haftaya inişe geçer bu gribal enfeksiyon dalgası
grip değil grip çok ağır bir hastalıktır. Gribal enfeksiyon (flu)2/
da biz asıl konumuza gelelim TTB henüz DSÖ ile ilgili duruşunu netleştirmedi.
TTB yönetimi süratle karar vermek zorunda küreselcileri desteklemeye devam edecek mi?
İnsanları kuşku içinde bırakmayın, TTB babanızın malı değil yarın ülkesine bağlı genç doktorlara kalacak![]()
@erefefik
Haber Report
@HaberReport
·
7s
Tunus'ta referandum %94 ile kabul edildi: 'Tunus'un dini İslam'dır' ibaresi Anayasa'dan çıkarıldı.
@erefefik
Amme alacaklarından gecikme faizi %1.6’dan % 2.5’e çıkartıldı.
@erefefik
Erk Acarer
@eacarer
·
23d
Bu arada Levent Göktaş Atatürkçü bir asker değil bunu da belirtmek isterim. Seccadesini yanından hiç ayırmaz. Alperen bir çizgidedir. Erdoğan ile de yakın ilişkileri olmuştur!
@erefefik
Murat KURUM
@murat_kurum
Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi yolda!
Ağustosu bekleyin. 😎
@erefefik
Kaç Saat Oldu?🌍
@kacsaatolduson
·
26 Tem
İstanbul Esenyurt'ta organ ticareti yaptıkları iddiasıyla, 359 ila 368 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan yabancı uyruklu 4 sanığın ilk duruşmada tahliye edildiği anlaşılalı birkaç saat oldu.
@erefefik
Ekrem İmamoğlu: Diyanet İşleri Başkanı benim diyanet işleri başkanım değil. Beni temsil etmiyor.
@erefefik
Yer İmleri