Sayfa 532/805 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon
Arama sonucu : 6434 madde; 4,249 - 4,256 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Arkadaşlar,

Uzun zaman sonra KAP'a düşen aşağıdaki haber kimsenin ilgisini çekmedi galiba!!İnşallah yeni işlerin bir başlangıcıdır.

Bağlı ortaklıklarımızdan Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş., SASA Polyester Sanayi Anonim Şirketi (SASA) tarafından SASA Adana tesislerinde yaptırılması planlanan "Yeni PSF ile MTR Tesisleri Yapım İşlerini" üstlenmek üzere ihaleyi kazandığını bildirir mektubu almıştır. Projenin toplam süresi mobilizasyon dahil 25 aydır. Proje bedeli 61 milyon ABD Doları'dır.[/B]

2. Dikkatimizi cekmedi mi 😂😂😂

Alay mi ediyorsunuz tekfen gibi sirket icin 61 Milyon dolarlik is findik fistik parasi . Yuzde 15 kar marjiyla yapsa senelik kara etkisi 4 milyon dolar olur

Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Dikkatimizi cekmedi mi 😂😂😂

Alay mi ediyorsunuz tekfen gibi sirket icin 61 Milyon dolarlik is findik fistik parasi . Yuzde 15 kar marjiyla yapsa senelik kara etkisi 4 milyon dolar olur
    Sn maxi;
    Tekfenin poliproplen tesisi yatırımı tasavvuru vardı.

Bundan sonra nerede? Ne şekilde gerceklesebilir? Ya da gerçekleşebilebilir mi?
    Cevabınıza şimdiden teşekkürler.

4. Tekfen yönetimi poli-propilen yatırımı konusunu daha evvel kapattı. Bu sünepeler muhtemelen çekirdeği var diye karpuz bile yemiyorlardır, bu kapsamda bırakın yatırım yapmayı el deki mevcut kaynaklarını hiç etmesinler diye dua etmek lazım. Ayine 'si iştir kişinin lafa bakılmaz demiş atalar. Mirasyedi hissedarlar ve Eskimiş CEO şimdiye kadar şirket menfaatine ne yaptılar ki bundan sonrada yapsınlar.

5. Sayin 0101

O is iptal edildi . Basiretsiz CEO nun kapital dergisinde roportaji var , onu okuyun orada yeni is planlarindan bahsetmis . Olur mu derseniz olmaz !! Bu haysiyetsiz onursuzlarin tek amaci var o da calmak . Gelmis birileri burada Sasa da 61 Milyon dolarlik is alinmis onun guzellemesini yapiyor . Sasa hirsiz sabancilarin elinden Merinos halinin sahibinin eline gectikten sonra su anda 6.2 milyar dolarlik bir sirket haline geldi ve biz onlara taseron olduk !! Dunya devi sirket olacakken Tekfeni bu hale dusurenler hala o koltuktalar. Mirasyedi sosyetik kizlar , hirsiz damatlar, tuzu kuru torunlar ve kiyak emekliligini yasayan onursuz yoneticiler . Tekfen 2007 de 1.4 milyar dolardan halka arz olmus bir firma ( yuzde 47 dolar enflasyonu var o tarihten beri) yani 2 milyar dolardan halka arz edildi ( temettuleri saymiyorum) su anda 520 milyon dolar , 61 milyon dolara yuzde 15 marjla 2 senelik is almis senede 5 milyon dolar bizim onursuz yoneticilerin maasini bile cikartmaz. Bu firma 5 milyar Dolar olmasi gereken firma ,merinosun sahibi kim bizimkilerin yaninda . Ama adam geldi parasiyla bizi tuttu , yakinda Hektas da gelir tesisleri vs satin alir bunlardan ayak islerini verir . At sahibine gore kisner sirket sahipsiz , hirsiz kayniyor. Ulker grafigini acin 8 sene once 10 dolarmis simdi 1 dolar, Teko ucuz mu ucuz ama bu kafayla daha cok ucuz kalir . Bilanco aciklanacak sirket ( piyasa Ort 700 ) Cuma gunu boyle mi hareket eder . Umarim bilanco donemini yine elimizde patlatmazlar supriz olur yanilirim ama sahsi gorusum bu firmadan kisa vadede bir cacik olmaz . YTD

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Sn maxi;
    Tekfenin poliproplen tesisi yatırımı tasavvuru vardı.

Bundan sonra nerede? Ne şekilde gerceklesebilir? Ya da gerçekleşebilebilir mi?
    Cevabınıza şimdiden teşekkürler.

6.  Alıntı Originally Posted by veysel karani Yazıyı Oku
    Tekfen yönetimi poli-propilen yatırımı konusunu daha evvel kapattı. Bu sünepeler muhtemelen çekirdeği var diye karpuz bile yemiyorlardır, bu kapsamda bırakın yatırım yapmayı el deki mevcut kaynaklarını hiç etmesinler diye dua etmek lazım. Ayine 'si iştir kişinin lafa bakılmaz demiş atalar. Mirasyedi hissedarlar ve Eskimiş CEO şimdiye kadar şirket menfaatine ne yaptılar ki bundan sonrada yapsınlar.
    Sayin Karani

Sizler gibi sirkete hakim kisilerin mail yoluyla dozu arttirmasi lazim . Ben gunde 3 doz sereflerini kendilerine hatirlatiyorum . Onlar utanmadi biz mi utanacagiz, sosyal medya platformlarinda bu sirketin hirsizliklarini herkese duyuralim , yeni magdurlar is loading zaten bu bilanco donemi , artik bunlarin ipini iyice pazara cikaralim orgutlenelim

7.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sayin Karani

Sizler gibi sirkete hakim kisilerin mail yoluyla dozu arttirmasi lazim . Ben gunde 3 doz sereflerini kendilerine hatirlatiyorum . Onlar utanmadi biz mi utanacagiz, sosyal medya platformlarinda bu sirketin hirsizliklarini herkese duyuralim , yeni magdurlar is loading zaten bu bilanco donemi , artik bunlarin ipini iyice pazara cikaralim orgutlenelim
    Sn Maximetu, zaman zaman bir şeyler yazıyor ve mailde atıyordum lakin artık sıdkım sıyrıldı %45 civarını Sabancı ve İşC ile değiştirdim kalanlar içinde olabildiğince bekleyeceğim, onu da bunca yıl beklemenin getirdiği inat nedeniyle yapacağım. Yapmak istediklerimle ilgili konularda Tekfen den gelecek olan bir şeyler var ise de artık yer tutmuyor ve umursamıyorum. Doğrusu sizi de çabalarınızdan dolayı takdir etmiyor değilim, ama bu yönetim mirasyedi ve hem kapasite hem de ahlak sorunları var, yani kıçlarını yırtsalar da budur olacak olan, bu şrfsiz ve sünepelere inancımı yitirdiğim için de daha fazla efor sarf etmemin bana stres olarak negatif dönüşü olacağına inanıyorum, Çakal dan kangal olmaz en nihayetinde. Artması eksilmesi de beni ne sevindiriyor ne de rahatsız ediyor şimdilik. Saygılar,

8.  Alıntı Originally Posted by veysel karani Yazıyı Oku
    Sn Maximetu, zaman zaman bir şeyler yazıyor ve mailde atıyordum lakin artık sıdkım sıyrıldı %45 civarını Sabancı ve İşC ile değiştirdim kalanlar içinde olabildiğince bekleyeceğim, onu da bunca yıl beklemenin getirdiği inat nedeniyle yapacağım. Yapmak istediklerimle ilgili konularda Tekfen den gelecek olan bir şeyler var ise de artık yer tutmuyor ve umursamıyorum. Doğrusu sizi de çabalarınızdan dolayı takdir etmiyor değilim, ama bu yönetim mirasyedi ve hem kapasite hem de ahlak sorunları var, yani kıçlarını yırtsalar da budur olacak olan, bu şrfsiz ve sünepelere inancımı yitirdiğim için de daha fazla efor sarf etmemin bana stres olarak negatif dönüşü olacağına inanıyorum, Çakal dan kangal olmaz en nihayetinde. Artması eksilmesi de beni ne sevindiriyor ne de rahatsız ediyor şimdilik. Saygılar,
    Benim inancım bu bilanço fena gelmeyecek

İnşaatta tam denetim olmadığı için ufak bir kar gösterecekler

Toros yine adam gibi kar edecek

Küçük yatırımcı teknik meknik çizgiler çizerek “ben demiştim” diyecek

Ve 2022 sonunda yine çöküş olacak

Değişen bir şey yok

Kendi damadına Yöneticisi olduğu şirketten inşaat işi veren blr yönetim etiğinden - ahlakından ne beklersiniz ki ?

Yatacak yerleri yok

Sayfa 532/805 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •