Günlük barlar da oluşan Bear Flag dikkat , bir haber ile sert aşağı bekliyorumYa tutarsa
![]()
.
.
3715 Bitmex jimnastik short.
3718 max görmüş.
.
.
Orta vade son short şans treni olabilir.
.
O cızgının üstü (B) bitti demek benim için evet tam oradan short.
Son düzenleme : secbul; 14-01-2019 saat: 23:58.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
.
.
Aynı mantıkla aynısı bizim XU100 de geçen sene görülen yer. 2.618 e dikkat..
.
.
Psikolojik YAS süreci
Sayın secbul,
Bu 4. Dalga ise buradan bir miktar satış yapılıp 5. Dalgada tekrar alış yapılabilir mi. B 3441 görmeden rahat etmeyecek mi dersinizMI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen ben biraz jimnastik short yapıp (B) görmeden rahatlamayacak taraftarındayım. Bu çizdiğim çizgi son artık bana göre.
Spotcu olan EW foncu zaten 3 ve onun az altında mala girmiştir bence bir kısmını..
.
.
Sonuç :
Spot olarak uğraşmaya değmez. Ha 3 ha 5 zaten dip dibe sayılırlar. Çünkü 3 çok sert uzadı.
Kaldıraçlı oynayanlar için denenebilecek jimnastik hareketler.
.
.
Tabi eğer sayım fikrim doğru ise.![]()
Psikolojik YAS süreci
constantinople hardforku ile ethereum mining ödülünün üçte bir oranında azalacak olması ethereum açısından faydalı olacaktır.ayrıca güvenlik açıkları kapanacak ve tabiri caizse eth hız açısından da rakiplerinin bir adım önüne geçecek.gelecek açısından ethereum bana umut vermeye başladı.bu hardfork olmasaydıyı düşünmek bile istemiyorum.tam zamanında yapılmış bir hamle olarak görüyorum.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri