Sayfa 533/917 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 4,257 - 4,264 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Bugünkü düdüs bilanço düşüş u olsa gerek beklentiyi karşılamadı sanırım bu hafta yönünü belli eder ama çok ucuzladigi kesin

2.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Bugünkü düdüs bilanço düşüş u olsa gerek beklentiyi karşılamadı sanırım bu hafta yönünü belli eder ama çok ucuzladigi kesin
    Bunun ucuzu olmaz,bu çapsızın yönüde olmaz,alsat koy paranı cebine...fakir kudursun [emoji3]...ytd...!!!

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by iboaga59 Yazıyı Oku
    Bunun ucuzu olmaz,bu çapsızın yönüde olmaz,alsat koy paranı cebine...fakir kudursun [emoji3]...ytd...!!!

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    30 tl mevduat ta var 2 tane iskur hissesi var düştükce alırım kutpo. iskur hisse de hedefim büyük onun için sıkıntı yok maliyetim 4 bin tl iskur da i

4. Arkadaşlar, kutpo Bist’in En gıcık kağıdıdır. Çünkü 5-6 yılda bir kağıdı dağıtırlar bu arada sattın sattın yoksa beklersin. Kağıt ucuz mu evet, temel sağlam mı evet, sermaye kadar kar ediyor mu evet ama Kutpo ya bunlar yetmez. Çünkü bilançolar da istikrar yoktur. Bir çeyrek zarar açıklar bir sonraki çeyrek kar uçar! Normalde bu kar iyi bir kardır ama öyle bir hareket yapıldı ki sanki firma batıyor! Patron işin içinde mi bence %1000 içinde çünkü bilançolarla oynayan o! Ben 10 yıldır Kutpo yatırımcısıyım. Ve biliyorum ki patron kimde ne kadar hisse var tek tek biliyor! O zaman biz de ona göre strateji geliştiriyoruz. Ve ben diyorum ki bu işe onlar benden çok para yatırdı ve bunu çıkarmak zorundalar! Mutlaka hareket yapacaklar! Toplayamıyorlar en önemli sorunları bu! Toplasalar farklı davranacaklar. Dikkat ediyorsanız tüm satışlar anında karışlanıyor. Yani aslında Cep to Cep operasyonu çekiyorlar. Alan satan aynı! Arada kek arıyorlar!
    Bu aslında iyi çünkü para kazanma imkanı veriyor!

5. Tabii ki yatırım tavsiyesi falan yapacak durumda değilim benim ki kendi düşüncelerim

6. Piyasa değeri 192 milyon. Kasada ki nakit 240 milyon 5 tane porselen fabrika si 1 tane karton fabrikası 10 milyon luk arsa değerlendirme yapılmamış hali sermaye 39 milyon ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Levo Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, kutpo Bist’in En gıcık kağıdıdır. Çünkü 5-6 yılda bir kağıdı dağıtırlar bu arada sattın sattın yoksa beklersin. Kağıt ucuz mu evet, temel sağlam mı evet, sermaye kadar kar ediyor mu evet ama Kutpo ya bunlar yetmez. Çünkü bilançolar da istikrar yoktur. Bir çeyrek zarar açıklar bir sonraki çeyrek kar uçar! Normalde bu kar iyi bir kardır ama öyle bir hareket yapıldı ki sanki firma batıyor! Patron işin içinde mi bence %1000 içinde çünkü bilançolarla oynayan o! Ben 10 yıldır Kutpo yatırımcısıyım. Ve biliyorum ki patron kimde ne kadar hisse var tek tek biliyor! O zaman biz de ona göre strateji geliştiriyoruz. Ve ben diyorum ki bu işe onlar benden çok para yatırdı ve bunu çıkarmak zorundalar! Mutlaka hareket yapacaklar! Toplayamıyorlar en önemli sorunları bu! Toplasalar farklı davranacaklar. Dikkat ediyorsanız tüm satışlar anında karışlanıyor. Yani aslında Cep to Cep operasyonu çekiyorlar. Alan satan aynı! Arada kek arıyorlar!
    Bu aslında iyi çünkü para kazanma imkanı veriyor!
    çoğu borsa şirketi aynı durumda, düdükleme dünyası

81 de 100 bin lot satış var..

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 533/917 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •