Bu kar ve temettü olayı beklenti bunu tekrar belirtelim. Şirketin son çeyrekte karı ne gelecek bunu bilmiyoruz henüz. Karın ne kadarını dağıtacak bunu da bilmiyoruz. Şirketin son çeyrek karı geldikten sonra 1-2 hafta içinde netleşir genel kurulda dağıtacakmı ne kadar dağtacak
pardon geç farkettim benim yazdığım rakam ak yatırım öngördüğü temettü miktarı olup tahminidir.
sn Otokarın belirttiği gibi genel kurul belki daha fazlasını da eksiğini de verebilir, bekleyip göreceğiz,
bizim acınızdan önemli olan hisse başına net kar miktarının artış eğiliminde olmasıdır , düşük sermayeli otokarın karlarının artık 500 üstü gelmeye devam etmesi gelecek adına güzel hedefler anlamına gelir...
hayırlısı olsun
Otokar karının en az yarısını temettü olarak dağıtır genelde. Bu sene de öyle olacaktır. Hem askeri alanda hem da sivil alanda teslimatları devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yok denecek kadar az satış yapıyor. Yurtiçi pazardaki BMC egemenliği 2023 itibariyle son bulacak ve rekabet altından en kaliteli ürünü en düşük maliyetle sağlayan firmalar ihale almaya başlayacaktır. Bakınız belediye ihaleleri. Dolayısıyla sabredebilenlere bu sene içerisindeki hareketin (primlenmenin) bir benzerinin seçim öncesi beklentiler kapsamında 2022 sonlarına doğru da bekliyorum.
insanları anlamak gerçekten zor
otkar taşıyıcı bi arkadaş konya da taşıyor
yaw otkarın 3 çeyrekde ettiği kar
konyanın cirosundan yüksek
ülkede bu mantıkta yatırımcı oldukça hisselerde doğru değerleme olmuyor olmayacak.
birisi adriana lima
birisi içi geçmiş 70 lik nine.![]()
F / K oranı en yüksek den 25 kadar olanları yapıştırdım yalnız f / k oranı yetmez / defter değeri /veya pd/dd piyasa fiyatının kaç katı pahalı olduğunu görmesi için / net satış oranı sermaye ye göre kaç katı ile işlem gören fiyatı önemlidir bu 3 değerine iyi bakması lazım yoksa kazandığını sermayeyi kediye yüklerler . bu f / k oranı çok yüksek olan hisseleri alan yatırımcılar satamadığı zaman hüsrana uğrarlar parasını kaybederler satsalar da alanlar da aynı akibete maruz kalırlar
yatırım tavsiyesi değildir
Yer İmleri