Sayfa 533/1027 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 4,257 - 4,264 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. İsteyen istedigini yazsın ama başlıkla ters olmasın... herkes kendini belirli bir mertebede görebilir, bu en doğal hakkidır .. ama kendinize gösterilmesini istediginiz saygıyı başkalarına göstermediginizde, sıkıntı..

eski forumda S.Vcancy vardı cok renkli yazılar vardı, bir sarı teneke takıntısı tahmni vardı o tutmadı tabi.. yoksa okumak cok zevkliydi

Usd/try 4,4967 -0,0586 -1,29%
    gau/try 187,520 -2,477 -1,30%
    usd/zar 13,0104 +0,2994 +2,36%
    eur/try 5,3144 -0,0487 -0,91%
    eur/usd 1,1805 +0,0031 +0,26%
    gbp/try 6,0354 -0,0750 -1,23%
    bir halt olacağı yok.

3. Ekonomi = toplum psikolojisi. Bana göre olumsuz senaryoları görmek ona göre önlem almak önemli. Çevrende seni dinleyen insanlar varsa bu şekilde yönelendirmek, borçları kapattırmak ve tasarrufa teşvik etmekte oldukça güzel. Ancak sürekli felaketi düşünmek oldukça yorucu ve korkutucu. Yöneticiler ne hata yaparsa yapsın sonunda hesabı ödeyen hep halk oluyor. Bu ülkede yaşayacak evlatlarımız var, ailelerimiz ve sevdiklerimiz var. Beğenelim beğenmeyelim bankalar bizim şirketler bizim ülke bizim. Tedbirli olmak ve yanlışları uzlaşmacı dille halka anlatmak görevimiz ancak sürekli felaket söyleminin olumlu bir ilerleme sağlatmayacağını düşünüyorum. Eğer toplumun çoğunluğu psikolojik olarak çökerse bu işin altından kalkmak imkansız hale gelir. Ben ülkemi çok seviyorum ve gerçekten üzülüyorum. Yanlış anlaşılmasın ekonominin iyi olduğunu herşeyin güzel olduğunu iddaa etmiyorum. Ama bunu bilen zaten biliyor burada da gördüğüm kadarıyla herkes kabul ediyor ama göremeyen insanlara anlatmak için daha yumuşak, seviyesi basit ve yapıcı dil kullanmanın daha iyi olacağını düşünüyorum. Umarım biz körüzdür herşey çok güzel olur korkularımız yersiz çıkar ve bir vesile ile ülkemiz daha güzel sabahlara uyanacak motivasyona ulaşır. Hepiniz ve aileleriniz çok değerli bir an keder görmeyiniz.

4. 25 yıldır bu piyasada işlem yaparım, 10 kusur yıldır hissenette yazarım. Bu başlık altında birkaç ayda dolaylı şekilde yediğimiz lafı hiç bir yerde yemedik galiba. Buna rağmen yine yazmak istemem çok ilginç ama. Mozaşist bir yanım varmış meğerse.

Neyse ne olacak bu doların hali, tam bir bungee jumping tutkunu oldu.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    25 yıldır bu piyasada işlem yaparım, 10 kusur yıldır hissenette yazarım. Bu başlık altında birkaç ayda dolaylı şekilde yediğimiz lafı hiç bir yerde yemedik galiba. Buna rağmen yine yazmak istemem çok ilginç ama. Mozaşist bir yanım varmış meğerse.

esas bov bungee jumping yapıyor
    dipten 2.200 puan tepki verdi, ama halen %3.69 aşağıda
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    25 yıldır bu piyasada işlem yaparım, 10 kusur yıldır hissenette yazarım. Bu başlık altında birkaç ayda dolaylı şekilde yediğimiz lafı hiç bir yerde yemedik galiba. Buna rağmen yine yazmak istemem çok ilginç ama. Mozaşist bir yanım varmış meğerse.

Kuyruğunu Dik Tutan Fare
    Ormanın birinde sürekli diğer hayvanlara musallat olan bir fare yaşamaktadır. Fareden çok çeken hayvanlar günün birinde toplanır ve ondan kurtulma görevini "ezeli düşmanı" kediye verir. Farenin peşine düşen kedi onu bir ağacın altında olacaklardan habersiz beklerken görür, usta bir avcı gibi sessizce yaklaşır arkasından. Pençesini kaldırır, ama kedinin gölgesini gören fare şimşek hızıyla fırlar. Hızlı bir kovalamaca sonunda düz bir ovaya gelirler. Sağına soluna bakan fare kaçacak yer olmadığını görür.

Tek çare, düz ovanın ortasında yalnız başına otlamakta olan inektir. Nefes nefese ineğin yanına doğru koşar ve başlar yalvarmaya. Fareden az çekmeyen inek önce yardım etmek istemez ama yalvarmalarına fazla dayanamaz ve onu saklamaya razı olur. "Peki, peki. Uzatma da geç şöyle arkama" der inek.

Fare arkasına geçince inek pisliğini üzerine bırakır. Fare pisliğin içinde kaybolur, ancak dik kuyruğu dışarıda kalmıştır. Kuyruğu gören kedi hemen ineğin yanına gelir. Kuyruğundan tuttuğu gibi fareyi pislikten çıkarır ve oracıkta yer.

1. Üzerinize her pislik atan düşmanınız değildir.
    2. Sizi pislikten çıkaran herkes dostunuz değildir.
    3. Boğazınıza kadar pisliğe gömülmüşseniz, kuyruğunuzu fazla dik tutmayın.

Bilgeliğe ulaşanlar, yaşadıkları olaylardan ders çıkaranlardır.
    YORUMA GEREK VAR MI?

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    esas bov bungee jumping yapıyor
    dipten 2.200 puan tepki verdi, ama halen %3.69 aşağıda
    Başkan hatırlasın bovespa BİSTten yaklaşık 10.000 puan yukarıdaydı 7-8 yıl evvel, şimdi bist 25.000 puan yukarda. Bunlar bence eşitlenecek çok yakın bir zamanda.

Berazilyanın petrolü varsa bizimde havamız var uleeennn.

Alıntı Originally Posted by maharaj Yazıyı Oku
    başkan hatırlasın bovespa bistten 10 puan yukarıdaydı 7-8 yıl evvel, şimdi bist yukarda 25.000 puan yukarda. Bunlar bence eşitlenecek çok yakın bir zamanda.

Berazilyanın petrolü varsa bizimde havamız var ulaan.
    evet kafa kafaya idiler bir dönem sonra onların petrolü bitti biz bulduk herhalde
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 533/1027 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •