Sayfa 533/969 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 4,257 - 4,264 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1. Durum nasıl görünüyor?

2.  Alıntı Originally Posted by ALİCAN Yazıyı Oku
    Durum nasıl görünüyor?
    şimdilik olumlu.

3.  Alıntı Originally Posted by Vtv Yazıyı Oku
    şimdilik olumlu.
    Olumludan şunu anlayabiliriz. Kimseye çakamadı veya çaktığından fazlası ele geldi.
    Çakmak için fırsat arıyor. bu seviyelerde bulamaz.

O zaman tek yol Mersin ( Herkes tersine giderken)

4.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Olumludan şunu anlayabiliriz. Kimseye çakamadı veya çaktığından fazlası ele geldi.

yine her zamanki tepki diye başlar, burdan cakacaklar diye devam eder. buralara neden geldi haber falanda yok diye olmucak fiyatlara cıkar. bilmedigimiz birsey mi var diye devam eder haber gelince altın madeniymiş diye ele verilir, ne stopu zararda otururum, bunlar bizi dökmeye calışıyor sudan ucuz diye mal perçinlenir, buranın dibi yok diye daha cok duser, bittim ben diye yıllarca ölüm sessizliginde bir fiyat aralıgında sabit kalır, her tepkide bu sefer parayı cıkarcam diye umutla zehirler en sonunda hersey biter ve döngü en başından tekrar eder. uzaktan bakıp nerde olduguna karar vermek sana kalmış. ama içinde bulunurken buna karar vermesi cok zordur hata kacınılmazdır. her hissede yaşanır bu durum, sadece zaman skalası degisir.

5.  Alıntı Originally Posted by Vtv Yazıyı Oku
    yine her zamanki tepki diye başlar, burdan cakacaklar diye devam eder. buralara neden geldi haber falanda yok diye olmucak fiyatlara cıkar. bilmedigimiz birsey mi var diye devam eder haber gelince altın madeniymiş diye ele verilir, ne stopu zararda otururum, bunlar bizi dökmeye calışıyor sudan ucuz diye mal perçinlenir, buranın dibi yok diye daha cok duser, bittim ben diye yıllarca ölüm sessizliginde bir fiyat aralıgında sabit kalır, her tepkide bu sefer parayı cıkarcam diye umutla zehirler en sonunda hersey biter ve döngü en başından tekrar eder. uzaktan bakıp nerde olduguna karar vermek sana kalmış. ama içinde bulunurken buna karar vermesi cok zordur hata kacınılmazdır. her hissede yaşanır bu durum, sadece zaman skalası degisir.
    Dediklerinizde haklısınız, hepimiz yaşıyoruz bu psikolojiyi bu yüzden arada bir derinlik ve pasta paylaşsak yeterli.Geri kalan değerlendirmeye herkes kendisi yapsın. Selamlar

En eski baygeorge 8 yıl.yani 8 yıllık ölüm sessizliği.eger bu bir döngü ise kotu günler bitiyor ,güzel günler başlıyor demektir.baygeorge de 22 TL diye boşa demiyor ozaman 😂

7. Ak Yatırım da o kadar hisse var mı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,369
    EKGYO yı bir incelesene Noreply .
    Dip NoT : Çakacağım kadar çaktım . 1.47 ye kadar toplayacam . (Ailenizin speği )

Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku

AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Sayfa 533/969 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •