Sayfa 533/990 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 4,257 - 4,264 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Günaydın.
    Sadece toaso ilave ettim 162 den.
    Bakalım kısmet.

2. bizim borsa daki teknik şiskinik dunya da hiçbir yer de yok arjantin bile doldura doldura gidiyor yani 3700 bile gelse yarın öbür gün ki herkes borsaua veda eder sasırmamalıyız

3. Tüm tahtalara mı devre kestirecekler acaba, kapat dükkanı bağri boşuna ceyran harcamayalım
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tüm tahtalara mı devre kestirecekler acaba, kapat dükkanı bağri boşuna ceyran harcamayalım

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Temel seneryomuzu yazalım şimdi arkadaşlar daha önce yazmıştım burada dolar bazlı 3.00-3.06 bu bantlara gelindiğinde pıst 100 de kar satışları beklediğimi yazmıştım 2.96 lardan satış geldi bugun.
    Seneryom hükümet üzerinden ele alırsak EYT martta , işçi toplu sözleşmesi yetkili kişilerle konuştuğuma göre mart gözüküyor imzalama ,10 mart RTE seçim sıtartı verceğini söyledi , bunlar bizim bildiklerimiz daha bilmediğimiz süprizlerde olabilir .
    Bu yüzden hükümetin uygulayacağı yolda MART ayı önemli seçime yakın zamanda vaatlerini yerine getirip sıcağı sıcağına seçime gitmek istiyor , bu yüzden piyasa 2 aşamalı yolculuk bekliyorum bilanço dönemi şuanda çoğu tahtanın fiyatladığını düşünüyorum .Bu yüzden testereli bir bilanço dönemi ve devamı belli bir düzeltme .2. aşamanın Martla başlayacağını düşünüyorum piyasanın seçimlere daha oturaklı belli bir kanal bantı ile gireceğini düşünüyorum.
    bu dönem bedelsiz,temettü, tahtaları ve 2022 son çeyrek bilançolarında bozulmayan tahtalarla piyasa devam edecekdir.Bu seneryom gerçekleşirse dolar bazlı 3.20-3.25 bandı gündeme gelebilir.Tabiki taze para gelmesi şartıyla.
    seneryom şimdilik bu yönde
    seneryomuzun ilk aşaması çekiliyor herkesin gördüğü 2 li tepe bozuluyor alçalan tepelerle.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    gülben ergen bile borsaya geldi ne beklşiyorsunuzki...
    O gene iyide bizim berberin çırağı girmiş borsaya
    Haftalığı 750 tl veledin
    Aldığını borsaya yatırıyormuş
    bir halt olacağı yok.

7. KISA DA 5300 den dönmeli artık dayanacak güç kalmadı a.q

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    bakın bakın ne diyecem bakın bakın ne diyecem o gün bu gün mü
    Bugün olacak gibi
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 533/990 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri