bazı hisselerde dipten iyi alıyorlar.....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
MHP out CHP in
Sıradan bir insan
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 valla şu bimas artıya geçerse......nal toplatır.....bugünlerde de temettü kararı eli kulağında.... 3 taksit 9 tl verecek.
Originally Posted by mavsar MHP out CHP in Yakında erken seçim muhabbetleri dönmeye başlar iktidar böyle yanlışlar yapmaya devam ederse. ben sene sonu ımf hikayesi ile başlayacağını bekliyordum kendi seneryomda
FORMASYON AVCISI 53 BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Originally Posted by el turco 3 taksit 9 tl verecek. teşekkürler....gözümden kaçtı.....
Originally Posted by *Bozkurt Endekiste Bugünkü dip görülmüş olabilür o konuda bişii diyemem ama tepki fazla olmaz diye düşünüyorum. Koç tahtaları nakavt çünkü 17.15 kadar bekle orada karar verecekler Teb sporu deniyorlar
Originally Posted by sindoma53 17.15 kadar bekle orada karar verecekler Teb sporu deniyorlar Ben geceye poz. taşımam sindoma abi, en fazla kapanışa kadar beklerim Sonuçta borsada fırsatlar hiç bitmez, hergün para dağıtıyorlar burda
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Ben geceye poz. taşımam sindoma abi, en fazla kapanışa kadar beklerim Sonuçta borsada fırsatlar hiç bitmez, hergün para dağıtıyorlar burda spek robotları iyi çalıştırıp....paracıkları alıyor.....
Forum Rules
Yer İmleri