Gazete hissesi yayın hissesinden fiyat olarak ayrışmaya başladı vay bee hala oyun oynamaya şaibe hile üretmeye devam bakalım sonuç nerelere varacak ihgyo'u geçip iheva'nın ardından gazetemi yürüyecek hadi hayırlısı..
Gazete hissesi yayın hissesinden fiyat olarak ayrışmaya başladı vay bee hala oyun oynamaya şaibe hile üretmeye devam bakalım sonuç nerelere varacak ihgyo'u geçip iheva'nın ardından gazetemi yürüyecek hadi hayırlısı..
http://share.matriksdata.com/Images/...1203114333.png
citi iyi mal toparlamış...
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
ıhlas tahtasında resmen savas var fıll bademler geldı..
Bıyıklarından kaynaklanan devamlı vatandaşı öpen haci hoca tayfasinin genel adıdır.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gençler,ben burada ortaya ne söylüyorsam sizin iyiliğiniz için söylüyorum alınmaca,darılmaca olmasın..Ben sizi sadece bu sanal alemde bilirim yoksa buranın haricinde tanışmışlığım,görüşmüşlüğüm yok dolaysıyla size düşmanlığım,kinim, nefretimde olamaz bilakis bu sanal alemde severim sizi bir şekilde katkılarınız var başınız ağırsın istemedim buna Atik nickli arkadaşımızda dahildir..Burada en çok mağdurlar olanlardan biriside benim buna inanın birikimlerimin yarısı buhar oldu maliyetlerim çok yüksek..Geçmiş tartışmalara takılıp kalmayın olmasa iyidir ancak olmuş ileriye taşımayalım..Selam ve dua ile..
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma…Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma…
Yer İmleri