2019 a kadar arttırmama hakkı var sanırım,bilgisi olan varsa yardımcı olabilir...ytd...!!!
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kafam dağılsın diye hanımla tv izliyorum dizi reklama girerken kütahya porselenin sunduğu dizi devam edecek dedi ..
Diyeceklerim bu kadar
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın sertol kutpo bataklığında 1 yılı geçkin bekliyoruz küçük yatırımcı oldukça az ve maliyetleride genelde 6-7 arasında, namı diyar insafsız gaddar açgözlü bu nafi nin insafına kaldık. Neden durduk yere acımasızcavurdu böyle nafi ne olacak halimiz. Bu bataktan Ne zaman kurtulabileceğiz, saygılar.
Brezilya dizilerini geçti burdaki oyunlar.
Geçen sene yıllıkta 32 milyon kara karşılık bu sene sadece 3. çeyrekte 33 milyon açıklayan hisseyi taban yaptırmak brezilya dizelerinde bile rastlanılmaz.
Ne teknik, ne temel ne de vicdan kaldırmaz bunu, böyle bir zihniyet borsamızda bir ilk herhalde.
Karı beğenmezsin olabilir, zarar yoksa verirsin %3-5 eksi ile ikinci gün bir o kadar daha verirsin, batmadı ya şirket.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Dün hıncımı 2 senedir kahve içtiğim kütahya kahve finacınından çıkardım, kalitesi batsın, milli porselenciymiş.
Defalarca yatırmıcı ilişkileriyle konuştuk, şikayetler ettik ama en ufak bir iyileşme olmadı, elimizden başka birşey gelmiyor.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Bu adamın kütahya da sevilmediğini açgözlülükle menfaatleri için yapamayacağı hiç bir şey olmadığını kardeşleri ile bile kanlı bıçaklı olduğunu iyi biliyoruz. Biz de böyle bir nursuzun şirketine güya yatırım yaptık ama adamda hiç insaf yok ve ticari ahlak anlayışı ise hiç yok. Zamanımızı ve paramızı pul etti.geçen sene bilanço bahanesi ile 9 da 7 ye, benim gibiler ucuz gördük ve girdik. Sene başında bilanço bahane edip 7 den 6 ya indirip operasyon yaptı burda sa bazı akıllılar girdi şimdi de buralara kadar taban yaptırttı yani hangi seviyeden girerseniz girin zarar ettirdi yatırımcısına ben anladım bu herif aç gözlü ruh hastası. Allah yardımcımız olsun..
Yer İmleri