Sayfa 534/1027 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Başkan hatırlasın bovespa BİSTten 10 puan yukarıdaydı 7-8 yıl evvel, şimdi bist 25.000 puan yukarda. Bunlar bence eşitlenecek çok yakın bir zamanda.

Berazilyanın petrolü varsa bizimde havamız var uleeennn.
    Sadece havamız mı?

Her evde buzdolabımızı unuttunuz
    Yazdıklarımın Hiçbirisi Yatırım Tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Haruni Yazıyı Oku
    Sadece havamız mı?

Her evde buzdolabımızı unuttunuz
    BUZDOLABINDAN ALDIK BUZLARI DOLARIN ALTINA SÜRDÜK
    MERKEZ BANKASI DOALRIN ALTINI SOĞUTUYO
    bir halt olacağı yok.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Ekonomi = toplum psikolojisi. Bana göre olumsuz senaryoları görmek ona göre önlem almak önemli. Çevrende seni dinleyen insanlar varsa bu şekilde yönelendirmek, borçları kapattırmak ve tasarrufa teşvik etmekte oldukça güzel. Ancak sürekli felaketi düşünmek oldukça yorucu ve korkutucu. Yöneticiler ne hata yaparsa yapsın sonunda hesabı ödeyen hep halk oluyor. Bu ülkede yaşayacak evlatlarımız var, ailelerimiz ve sevdiklerimiz var. Beğenelim beğenmeyelim bankalar bizim şirketler bizim ülke bizim. Tedbirli olmak ve yanlışları uzlaşmacı dille halka anlatmak görevimiz ancak sürekli felaket söyleminin olumlu bir ilerleme sağlatmayacağını düşünüyorum. Eğer toplumun çoğunluğu psikolojik olarak çökerse bu işin altından kalkmak imkansız hale gelir. Ben ülkemi çok seviyorum ve gerçekten üzülüyorum. Yanlış anlaşılmasın ekonominin iyi olduğunu herşeyin güzel olduğunu iddaa etmiyorum. Ama bunu bilen zaten biliyor burada da gördüğüm kadarıyla herkes kabul ediyor ama göremeyen insanlara anlatmak için daha yumuşak, seviyesi basit ve yapıcı dil kullanmanın daha iyi olacağını düşünüyorum. Umarım biz körüzdür herşey çok güzel olur korkularımız yersiz çıkar ve bir vesile ile ülkemiz daha güzel sabahlara uyanacak motivasyona ulaşır. Hepiniz ve aileleriniz çok değerli bir an keder görmeyiniz.
    ufak bir duzeltme

bankalar bizim degil yabancilarin

ayrica bir cok Turk isimli sirkette yabancilarin

4. Başgomutanımız (??)
    KanalD 'de canlı...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Gelişmekte olan ülkeler, asla gelişemez. Bu sıçanlar her zaman yer onları. Kimden daha iyi gelir, para risk edilir ona kayar. Biz Osmanlının borcunu ödemiş bir milletiz. Kaz daha nasıl iyi yolunur hesabı yapanlara bolca kaz yollarsan sonuç budur.

6. Kırılgan üçlü arjantin, berazilya ve türkiye. Bu üçlüyü gözden çıkarırlarsa tüm dünyada domino etkisi yaratır.

Biz içerde sıkıntı büyük diyoruz ama dışarda da sıkıntı büyük. Güney amerika veya güney avrupa da bir ülkenin krizi tetikler bizide.

Böyle krizler ilginçtir ki corafyadan dolayı biz gece uyurken çıkar. Uyandığımızda ismi ya kara pazartesi yada kara çarşamba olur.

Kara cuma olmasında 13. cuma’dan sonra hiç çekilmez.🤣

7.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Teknik olarak 4,4917 altındaki haftalık kapanışlar gelecek hafta için 4,3137 fiyatlama beklentisi oluşturacaktır.. 4,5280 aylık kapanış altında kaldığı sürece ilk hedef 4,3137..Bol kazançlar
    yeterli sayıda küsürat rakamı vermemişsiniz, tahminleriniz hassas değil...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Kırılgan üçlü arjantin, berazilya ve türkiye. Bu üçlüyü gözden çıkarırlarsa tüm dünyada domino etkisi yaratır.

Biz içerde sıkıntı büyük diyoruz ama dışarda da sıkıntı büyük. Güney amerika veya güney avrupa da bir ülkenin krizi tetikler bizide.

Böyle krizler ilginçtir ki corafyadan dolayı biz gece uyurken çıkar. Uyandığımızda ismi ya kara pazartesi yada kara çarşamba olur.

Kara cuma olmasında 13. cuma’dan sonra hiç çekilmez.🤣
    Esasen gözden çıkarırılarsa diye bir şey yok..yavaş ve dikkatlice de olsa, FED yoluna devam ettikçe junk'lar önden buyuruyor sadece..FED duracak mı?..en azından faiz açısından bu sene hayır..Temmuzdan sonra QT'lerden gelecek sıkılaşma dahada artacak..bu seneki trend belliydi..piyasalar Nisan'dan beri bu durumla yüzleşmeye başladılar malum..dolayısıyla EM'lerde yavaş yavaş hem faiz artacak hem dolar, başka yolu yok/yoktu..haaa ülkeler, şirketler için daha doğrusu borçlular için hem faizin hemde doların artışının limiti ne , yapı ne kadar sağlam, izleyeceğiz artık..

FED durana kadar durum ağır çekimde böyle bence..yapcek bir şey yok..

Sayfa 534/1027 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •