Sayfa 534/831 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon
Arama sonucu : 6645 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

1. Çok ilginç bir tahtası var tukaşın. Ya ucuz rasyolarını kullanarak %10 luk marjları görünce al sat yapıyorlar yada biz ağır geldik bizi dökmeye çalışıyorlar. Başkaca bir mantık veremiyorum bu güzide şirketin ucuz kalmış hisse hareketlerine.

Sahibinin borsacı ünvanından dolayı full girmemiştim. Hisse hareketlerine bakınca çok mantıklı bir karar vermiş olduğumu görüyorum. Şirketi iyi yönetip tahtasını yönetemeyenler yakında el feneri ile yatırımcı arar kendine. Çok küçük hesaplar yapmayın bu kadar!!!

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Çok ilginç bir tahtası var tukaşın. Ya ucuz rasyolarını kullanarak %10 luk marjları görünce al sat yapıyorlar yada biz ağır geldik bizi dökmeye çalışıyorlar. Başkaca bir mantık veremiyorum bu güzide şirketin ucuz kalmış hisse hareketlerine.

Sahibinin borsacı ünvanından dolayı full girmemiştim. Hisse hareketlerine bakınca çok mantıklı bir karar vermiş olduğumu görüyorum. Şirketi iyi yönetip tahtasını yönetemeyenler yakında el feneri ile yatırımcı arar kendine. Çok küçük hesaplar yapmayın bu kadar!!!
    Sn. Maharaj, akşama doğru devre kesip %5 düşünce aynı şeyi düşündüm ben de. Dikkat etmekte fayda var.

SM-T720 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Çok ilginç bir tahtası var tukaşın. Ya ucuz rasyolarını kullanarak %10 luk marjları görünce al sat yapıyorlar yada biz ağır geldik bizi dökmeye çalışıyorlar. Başkaca bir mantık veremiyorum bu güzide şirketin ucuz kalmış hisse hareketlerine.

kumar kağıdının rasyosu olmaz..Bunun sahibi tam bir süzmedir...
    Yıllar önceydi 1 liradan aldılar Galip'e satıyoruz ayağına 3 liraya çıkardılar çok temiz geçirdiler millete sonra 1 lira oldu..Oradan aldılar 20 liraya kadar götürdüler sonra 6 lara falan düştü..Neyse çok yazmayayım gerek yok..
    1 lira olsun senin aldığını görsün 0.20 yapar bu p.ç..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,037
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku

Ağır gelmiş olma ihtimalimiz yüksek..

5. Çok enterasan bir hisse. Sabreden sabrının karşılığını bulacak, ama 3 ay mı, ama 3 yıl mı belli değil. Fiyatı 10 liranın üstüne çıksın istenmiyor ama artık 14 liralara tek solukta gelmesi lazım. Hem kağıda biraz yol verecen ki milletin dikkatini çeksin, yoksa bu uyuz eşek kimsenin ilgisini çekemez.

6. Arkadaşlar şirketi inceliyorum ve kafama takılan bir soru var. Niğde Bor fabrikasında salça üretim kapasitesi 300 bin ton. Bu kadar domatesi orada bulabilecekler mi ? Bu konu ile alakalı biraz araştırma yaptım Niğde de 2021 yılında üretilen toplam domates miktarı 170 bin ton civarı. Yatırımcı ilişkilerine mail attım konu ile alakalı sözleşmeler yapılıyor denildi. Bende ki haberi paylaşan kişi linkini de göndermiş.Konu ile alakalı farklı bilgiye sahip olan var mı ?https://twitter.com/drdatastats/stat...Kt4SvpIPdr2t4A

7. Çevre illerde de üretim var, Konya örneğine bakarsaniz 216bin ton da orada üretim var mesela

8. 7 kilo domatesten 1 kilo salça çıktığına göre mevcut fabrika bölgenin domateslerini mıknatıs gibi çekecek.

Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Arkadaşlar şirketi inceliyorum ve kafama takılan bir soru var. Niğde Bor fabrikasında salça üretim kapasitesi 300 bin ton. Bu kadar domatesi orada bulabilecekler mi ? Bu konu ile alakalı biraz araştırma yaptım Niğde de 2021 yılında üretilen toplam domates miktarı 170 bin ton civarı. Yatırımcı ilişkilerine mail attım konu ile alakalı sözleşmeler yapılıyor denildi. Bende ki haberi paylaşan kişi linkini de göndermiş.Konu ile alakalı farklı bilgiye sahip olan var mı ?https://twitter.com/drdatastats/stat...Kt4SvpIPdr2t4A
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

Sayfa 534/831 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •