Yeniden buradayım 2.24 den. Düşüşte panikleyip 2.16 dan vermiştim tüm malları gerçi maliyet çok aşağılardaydı zaten. Şans eseri THY yaptım oradan biraz toparladım ama onun aşırı git gelleri gerdi beni. Buranın sakinliği ve huzurunu özledim.
Yeniden buradayım 2.24 den. Düşüşte panikleyip 2.16 dan vermiştim tüm malları gerçi maliyet çok aşağılardaydı zaten. Şans eseri THY yaptım oradan biraz toparladım ama onun aşırı git gelleri gerdi beni. Buranın sakinliği ve huzurunu özledim.
Mehmet bey huzur arıyorsanız şekerbanka bekleriz, iluvatarla orada biz bırak huzuru erenlere karıştık... YTD
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne olacak bu memleketin hali iluvatar bilader, yapıkredi olmasa varya küllüyen küllüm
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstadım buyurun siz gelin bu kağıda. Tavsiye ederim gerçekten huzur tamam ayda bir hoplatıp zıplatıyor ama diğerleri gibi hergün hergün değil. Bankalar ve Bist30 da aldıktan sonra ekrana bakmadan gün geçirebildiğim tek kağıt bu.
Son 5 ayda önce vakıftaydım 3.00-4.20 arası hoplatıp durdu insanın sinirlerini bozdu 1.5 ay boyunca kazanabildğim anca % 15. Sonra buna geldim 1.59 dan hiç doğru düzgünbakmadan arada al sat yaptım ama bazen 3 gün ekrana bakmadım 2 ayda % 35 bıraktı. En keyifli zamandı son 5 ayımdaki. Sonra şelaleye yakalandık yine de karlı çıktık 2.16 dan dedim biraz aksiyon olsun THY yaparım aldım 13.05 den bir baktım bir gün sonra 12.60 olmuş. Surat düştü moraller bozuldu. Bekledim iki gün sonra 14.50 oldu oğleden önce satmadım oo 15 ler geliyor diye totem dahi ypatım derken öğleden sonra ekranı açtım bir baktım 14.25 yine ben panik tabii hem sat![]()
Yok yani bundan başka hnagi hisseye geçsem hop oturup hop kalkıyorum biraz karakterle ilgili. Bu kağıt güzel![]()
Yer İmleri