Sayfa 534/937 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. 2005 yılında akbank 2008 yılında garanti bankası imha etti büyük paralar ödeyerek o.zmanki dolar kaç para birde ona bakın bu iki banka neden kurucu hisse temeddulerinde kısıtlamaya gitmedi de imha etti iş.bankasi çok mu akıllı o dönemin de aynı.birşekilde akbank ve garanti için temeddu az haberi mahkemerler artında imha etmişler suan iş bankasında bu işi çözecek ya temeddu kısıtlamasını kaldıracak o zamanada geriye dönük mahkemerler artacak bence imha yakındır 2021 mart nisan diye düşünüyorum yatırım tavsiyesi degildir

2. Bana göre burdaki fiyatlar tamemen sanal dan ibaret gün gelip haber düşünce elinde var mi yok mu diye sadece miktarına bakacaklar

3. Sayın Aycan 2,5 yıldır aynı şeyler söyleniyor.Hatta daha geriye gittiğimiz de de aynı şeyler söylenmiş ben yaklaşık 3 yıldır bu hissedeyim ve öğrendiğim tek bişey varsa biz harekete geçmeden bişey olmayacağı ben akşam da söyledim gidelim iş kulelerin önünde eylem bari yapalım hiç bişey yapamıyorsak bi rtalb hissedarları kadar da mı olamıyoruz.Ki burda ki haksızlık o hissedarların hepsinin zararının 10 katından bile fazladır.Ama biz sessiz kaldıkça bir Allah’ın kulu da bizi burada ki haksızlığı görmeyecek veya görmezden gelecek.Ben buna inanıyorum.Herhangi bişey olacaksa da maddi manevi ben üzerime düşeni yapmaya hazırım.

4. 4 ocak pazartesi günü isbtr sürekli işlem mi görecek, bilgisi olan yazarsa seviniriz.

5. Sayın Ali Kütahya bankanın aktif büyüklüğü 700milyar TL kadar. Yurtdışı sermaye bağlantıları olan ülkenin en büyük yapılarından biri. Bu yapıyla bankanın önünde hissedar kendini yaksa başa çıkamaz. Bu iş eylem twit vs. işi değil. Sayın Erdoğan dahi on güne çözülsün dediği halde kaç ay geçti. Böyle büyük bir sermayenin devir hesabı bile tahmin edilenden fazla zaman alır. Sayın Erdoğan ın sözü yerde kalmaz. Heyecanınızı anlıyorum. Beni soranlara beklentimde ve lot sayımda değişiklik yoktur. I$ olacağa varır.

6. Selamlar sayın fabrikatör.Siz de haklısınız söyledikleriniz de biz kendimizi yaksak ana haber bültenine bile çıkamayız.Sizler bugüne kadar iyi sabretmişsiniz gerçekten müebbetler koğuşu gibi burası inşallah sabrın sonu selamet olur.

7. Şu mahkeme hızlı sonuçlanırsa devletten halletmeden önce bu iş biter diye düşünüyorum. Kurucuların payının ilk sermayeye göre değil güncel sermayeye göre verilmesi gerektği tezi yargıtayca kabul görüyor artık. Akbank ve garanti kısıntı yapamayacağını bildiği için imha etti. Eninde sonunda bu işte bitecek. Sorun ozamana kadar hisse kimde kalacak Yatırım tavsiyesi vermiyorum.

8. Ben kurucu ve imtiyazlı hisseleri aldığımda ne sayın yiğit bulut işbankasını televizyonda konuşuyordu . Nede Sayın Erdoğan hisseleri hazineye devredeceğim demişti. Ben yapı bozukluğunu görerek ve akbank, garanti imhalarını örnek alarak aldım.
    Bugün Sayın Erdoğan işbankası konusunda yanlış karar vermişim derse ben gene hisselerimi satmam.
    I$ olacağa varır.

Sayfa 534/937 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •