Sayfa 534/999 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: Viop - XXV

1.  Alıntı Originally Posted by cemcemi Yazıyı Oku
    Gübre tavan oldu
    Endekse en yüksekden sokacaklar demek ki. Shortçular almıştır belki.

Vadelisi 10 ekimde açılacakmış ondan önce operasyonu bitirebilirler. Hemen açılması gerekirdi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Valla bilanco bakiyorim... teknik bakiyorim... sağdan bakiyorim soldan bakiyorum faaliyet raporu bakiyorim... sort.... sort sort sort soooorrrtt.... goali rahip gibi sıfıra kadar cort bi %50 dususu banko gibi geliyor momentum bittiği anda gidisi yavaşladı yataya bağladığı anda cortumu çekerim çok netim bu konuda
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Endekse en yüksekden sokacaklar demek ki. Shortçular almıştır belki.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Valla bilanco bakiyorim... teknik bakiyorim... sağdan bakiyorim soldan bakiyorum faaliyet raporu bakiyorim... sort.... sort sort sort soooorrrtt.... goali rahip gibi sıfıra kadar cort bi %50 dususu banko gibi geliyor momentum bittiği anda gidisi yavaşladı yataya bağladığı anda cortumu çekerim çok netim bu konuda

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    En büyük varlığı bence İran'daki tesis, İran'dan Ermenistan'a silah sevkiyatı var diye dün gösteriler olmuş. Riskli bir ülkede çok varlığı var.

İyimi$$..

Biraz da 1279,Xx - 1280 style yakı$ır kawurma..

5. Erzurum Oltu'da yıllık 400 milyon dolarlık altın için işletme ruhsatı alınmış. Adam uğraşmış almış ruhsatı.

https://www.haberturk.com/erzurum-ha...ezervi-bulundu

6. diğer şort 50.000 altında olunca şort avantajlı diye düşünüyordum ancak APS biraz düşük demek ki oransal olarak eskinin 70.000 i gibi düşünmek lazım

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bana göre ciddi bir satışmı olur, yoksa düzeltmemi yaparlar, onu bilemem ama ben endeksin 1141 civarında işlerin terse döneceğini tahmin ediyorum. yani şimdilik bir sıkıntı yok...
    1141 gördük sayılır. görmemişin oğlu olmuş çekmiş çükünü koparmış derler ama olsun biraz hoplayıp zıplayım bari şaka makada çok büyük bir başarı değil bu. zaten gözüküyordu. yani bunu görmek için kendi adıma müneccim falan olmam gerekmiyordu. asıl boyumuzun ölçüsünü ikinci tahminde alacağız.. ama kimseyi yanıltmış olmayım çünkü burası biraz uzak köy olduğu için...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

8. Spot aynı olduğu halde vadeli 200 puan yukarı gidiyor demek ki fazlaca MC kapatmalar oluyor

Sayfa 534/999 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •