Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Valla bilanco bakiyorim... teknik bakiyorim... sağdan bakiyorim soldan bakiyorum faaliyet raporu bakiyorim... sort.... sort sort sort soooorrrtt.... goali rahip gibi sıfıra kadar cort bi %50 dususu banko gibi geliyor momentum bittiği anda gidisi yavaşladı yataya bağladığı anda cortumu çekerim çok netim bu konudaSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyimi$$..
Biraz da 1279,Xx - 1280 style yakı$ır kawurma..
Erzurum Oltu'da yıllık 400 milyon dolarlık altın için işletme ruhsatı alınmış. Adam uğraşmış almış ruhsatı.
https://www.haberturk.com/erzurum-ha...ezervi-bulundu
diğer şort 50.000 altında olunca şort avantajlı diye düşünüyordum ancak APS biraz düşük demek ki oransal olarak eskinin 70.000 i gibi düşünmek lazım
1141 gördük sayılır. görmemişin oğlu olmuş çekmiş çükünü koparmış derler ama olsun biraz hoplayıp zıplayım barişaka makada çok büyük bir başarı değil bu. zaten gözüküyordu. yani bunu görmek için kendi adıma müneccim falan olmam gerekmiyordu. asıl boyumuzun ölçüsünü ikinci tahminde alacağız.. ama kimseyi yanıltmış olmayım çünkü burası biraz uzak köy olduğu için...
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Spot aynı olduğu halde vadeli 200 puan yukarı gidiyor demek ki fazlaca MC kapatmalar oluyor
Yer İmleri