Sayfa 534/885 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: EndeksS

Eşleşmede alanlar----------satanlar

BİST100 VE BİST30 günlük dibinden kapandı,

Teminat Tamamlama Çağrısında beklendiği gibi büyük artış olmuş, bu rakama tarihi rekor diyenler var ama geçenlerde birisi önceden 1 mlyr olmuştu demişti, longcular zor durumda, bugün lanet olsun deyip kol kesen çok olacaktır, teminatı olan tamamlama seçeneğini seçecektir, düşüş devam ederse bu akıllıca olmayabilir!
    Şu gerçek 6 ay öncesine kadar shortcular battı şimdi longcular batıyor, bence VİOP30 da kazanma şansı yok!

VİOP 30 günlük ve toplam
    TEB ve YapıKredi long artırmış
    İş ve Garanti Yatırım sort azaltmış
    Ve BofA düşüşe devam diyerek short artırmış
    Diğer long 90 bin de kalmış, burada artış olmamış ilginç, long açma cesareti kaybolmuş gibi

5. burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

7. https://www.hisse.net/topluluk/showt...49565&page=434

02.08.2024 (cuma) te ne oldu da bu 05.08.2024 (pazartesi)de bağladı,...

09 Ağustosta biten 8S nin devamında ara verip bir süre yataya bağlasada bu şimdi süre giden satışlar,...ve 12 ağustosta başlayan 9L longu 8.haftasında çöp eden hadise,... budur, sıcak meselesidir..

Moodys başlayan süreçte, Tr ratingte not aldı, görünüm alamadı,...peşinden Fitch te aynı yolu izledi,..not verdi, görünüm vermedi ve hatta görünümü aşağı revize etti,..
    sırada Sp var,..

Tr Moodys önüne Esadla anlaşırım diye takoz koydu, ...Rating değişmedi,
    Tr Fitch önüne Brics olarak takoz koydu,....Rating değişmedi,...
    bu haliyle piyasalara pozitiflik vermedi,...çünkü blöf yapıyorsun, karşı taraf gördüm diyor,..
    karşı taraf not veriyor, sır vermiyor,..
    Ratingler sır vermeyince, ppk faizleri biribiri ardına %50 de askıda kalınca,...
    piyasa yukarıya gidip kazanmak yerine aşağıya gidip kazanmayı seçti,..

bu seçim dün itibarı ile 1000 puanlık zemin kayması yaptı,..
    yani verdiğim günlük yelpaze grafiklerinde eski 1000 puanlık bölümü terk edip yeni 1000 puanlık bölüme merhaba dedik,...

o nedenle İsrail dahil,Mısır dahil,..bunların borsaları yukarıda biz aşağıdayız,...biz sıcak para derdindeyiz ve havamızı aldık,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar

8. şimdi zaman işi şöyle ilerliyor,...

8S 09 AGUSTOSTA BİTTİ,
    9L 12 AĞOSTOSTA BAŞLADI, 11 EKİMDE BİTECEK,
    7S 14 EKİMDE BAŞLAYACAK,..

sıkıntı 7S ile başlayan yeni döngü,...bu 7S ile başlıyor, 41 haftalık bir döneme işaret ediyor,..çok zor bir parkur,..
    dün biraz mesaj 4253 de bundan bahsettim,...stokastik dönem dedim, çıkış yalan, düşüş yalan dedim, ama her defasında alçalan tepeler, alçalan dipler fakat çok yavaş, ağır ağır dedim,..günlük stokastik kazanacak dedim,...

ve piyasaya ayı demedim, short devam dedim,..

mevzu bu,...ben zaman analizini SP den yapıyorum,..bu yorumlarım tamamen oraya göre,...burası sürüden ayrıldığında yada erken hareket ettiğinde şaşar,..
    şimdi her ne kadar farklı analizlerle yola çıksakta bu adamlarında kendi ölçümleri var,..önleri kapalıysa satarlar,..

bir diğer husus YKB satış haberi,...orada da piyasanın dümenini bozdular,..bu iş ilk orada bozuldu, bu konuda bu topikte boş yok, bol bol serzenişimiz var,...çünkü bu fırsatçılık,..1000 puanlık alan içinde trade yapısını bozdu ve zig zag başladı,..

bu zig zag ne yapıyor bakın,...şimdi 9L bitince 7s dedim ya,
    s=satış bu adam gibi olmuyor,..aynen 9L 11494.xx yapamadığı gibi,...

şimdi bu 41 hafta tamamen zig zag olacak ve hep yarı bel çalışacak,...
    onun içun stokastik yapacak
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar

Sayfa 534/885 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •