Sayfa 534/1001 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. Yine de bu kadar kelepir para kazanma durumları varken şahsen mevduatla hiç işim olmaz. Sadece gecelik, 2-3 günlük park etmek için kullanırım.

2. Bununla birlikte borsa ve ekonomi kanalı olan Bloomberg’in haberine göre üst düzey bir yetkili söz konusu EYT kararının yaklaşık 250 milyar liraya (13,4 milyar dolar) mal olacağını tahmin ettiklerini söyledi.

Haberde, tahminde bulunan yetkilinin EYT kararından yararlanan çalışan sayısının beş milyona çıkmasıyla birlikte önümüzdeki yıllarda maliyetin artacağını söylediği ifade edildi.

https://amp.odatv4.com/guncel/eyt-ni...li-oldu-264577

Ailemizin kanalı fox tvde eyt derneği başkanı vardı. Aylık bağlama oranı artışı ve emeklilik yaşının tüm vatandaşlar için düşürülmesi için çaba harcayacağım dedi.

Cumhuriyetin 100. yılında ülkenin ulaştığı noktada bu.

Dilerim ki cumhuriyetin ikinci yüzyılında bir siyasi parti tüm çalışanlar ve çalışmayı arzulayanlar için daha iyi çalışma şartları sağlayan düzenlemeleri getirir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Yine de bu kadar kelepir para kazanma durumları varken şahsen mevduatla hiç işim olmaz. Sadece gecelik, 2-3 günlük park etmek için kullanırım.
    Yillardir ayni durumdayim.

Mevduat ne yaw?

Al parayi bedavaya kullan demektir.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

45 yasinda ve 5000 gün primle erkek emekli olacak , aynı durumda emekli olanlar 7 sene kaybetti ,itiraz süreçleri baslayacak

25bin uzeri oldugu icin asgari odeme limit yuzde 30 filan sanirim
    yada FULL odemeniz lazim tum borcu

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    ziraatten mesaj gelmiş kredi kartı limitimi 125500 TLye çıkarmışlar. Her ay 2-3 bin liralık kullandığım bir kart, limit artırma başvurum da yoktu, kendi başlarına artırmışlar. Tüketici kredisi almak istesem maks. 100 bin lira veriyor ama karta ben istemeden bu kadar limit tanımlamış. Aylık 1.36 faiz oranı. Şeytan diyor çek nakiti biryerlere bas, şu fışkırtmalardan biraz bana da düşse faizi karşılar herhalde.
    (önceki limitim 83 bindi, onu da eylülde ben istemeden artırmışlardı)
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Sabahın köründe gelip kuyruğa girenlerin olduğuna eminim ama ispatlayamayam
    Erken gidip başvuralım belki bize emekli maaşı kalmaz diye düşünüp sabahı zor etmişlerdir.
    Gözümün önüne bedavalı / indirimli mağaza açılış videoları geldi.
    Kanımızda var.

7.  Alıntı Originally Posted by kartel1 Yazıyı Oku
    Milyon altı Fiba dan %28 ile 90 günlüğüne bugün bağlandı. 180 güne kadar aynı oranı verebiliyoruz dediler.
    Hangi şube hocam.
    Ben kalamış şubeyle görüştüm 22.50 üstüne çıkmadılar.

8. Yıl sonu bilançosu çıkardım. Geçen yılbaşından beri bir yılda portöyümü %60 artırmışım. Mevduata göre çok iyi tabii ama enflasyonu geçemedim, eridi param.
    Borsa, viop, dolar, altın, eurobond, fon, arbitraj hepsi dahil bir sene uğraş, forumun gediklisi ol, her türlü haberi yorumu takip et, o kadar zaman harca, sonuç bu.
    Full borsada olanlar katladı gitti beni.
    Portföyüm ağırlıklı dolar ve eurobondda, getiriyi törpüleyen bunlar oldu, son birkaç ay dolar sabitlenince kazancım düştü, hisseler iyi prim yaptı ama oranları azdı.
    Neyse, 2023'te arayı kapatırım diye umuyorum.

Sayfa 534/1001 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •