Sayfa 534/981 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: Viop LVIII

bugün şorta para vermez ama

gelirse 1121250 den 1. parti şort denerim

sebebi : dün THY'yi hem spotta hem vadelide longlayan HSBC'ye ''alemin uyanığı senmisin lan ? '' deyen bir ekip peydah olup olmayacağına bakacağım

2. 280 doları bekliyorum gözlerim kapalı ve oranın da tutmayacagını dusunuyorum..

dövizde pusuya yattım 2-2,20 arası cazip görünüyor benim için...
    yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,013
     Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    genelde hep nedense hafta sonu piyasalar kapalı iken oluyor, bu hafta sonu olabilir mi acaba?
    olabilir ,olmayadabilir Mollazadeler ne zaman isterse artık
    tahmin etmek güç
    Ayrıca oluşturulan algı kadar büyük çaplı birşey de çıkmayabilir ...daha önce olduğu gibi

4. Hem yazıp hem trade etmek çok zormuş arkadaşlar, dün ile bugünün farkı çok büyük benim için, tavsiyem eğer yazıyorsanız trade etmeyin, trade ediyorsanız da yazmayın, zaten insan beyni borsada trade edememesi için yaratılmış, daha doğrusu hayatta kalabilmek için mecburen bu şekilde evrilmiş beynimiz, zaten onu dizginlemeye çalışmak doğa üstü bir güç istiyor, bir de foruma yazarak, taahhüt etkisini işin içine katınca tam anlamıyla çarpı 2 oluyor zorluk, bir de bunu 1dklık periyotta sıkışık ve hızlı davranılması gereken piyasada yapıyorsak ben dün neye soyunmuşum dedim bütün gün bugün

5.  Alıntı Originally Posted by ZerK Yazıyı Oku
    Hem yazıp hem trade etmek çok zormuş arkadaşlar, dün ile bugünün farkı çok büyük benim için, tavsiyem eğer yazıyorsanız trade etmeyin, trade ediyorsanız da yazmayın, zaten insan beyni borsada trade edememesi için yaratılmış, daha doğrusu hayatta kalabilmek için mecburen bu şekilde evrilmiş beynimiz, zaten onu dizginlemeye çalışmak doğa üstü bir güç istiyor, bir de foruma yazarak, taahhüt etkisini işin içine katınca tam anlamıyla çarpı 2 oluyor zorluk, bir de bunu 1dklık periyotta sıkışık ve hızlı davranılması gereken piyasada yapıyorsak ben dün neye soyunmuşum dedim bütün gün bugün
    geçmiş olsun
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Alıntı Originally Posted by ZerK Yazıyı Oku
    Hem yazıp hem trade etmek çok zormuş arkadaşlar, dün ile bugünün farkı çok büyük benim için, tavsiyem eğer yazıyorsanız trade etmeyin, trade ediyorsanız da yazmayın, zaten insan beyni borsada trade edememesi için yaratılmış, daha doğrusu hayatta kalabilmek için mecburen bu şekilde evrilmiş beynimiz, zaten onu dizginlemeye çalışmak doğa üstü bir güç istiyor, bir de foruma yazarak, taahhüt etkisini işin içine katınca tam anlamıyla çarpı 2 oluyor zorluk, bir de bunu 1dklık periyotta sıkışık ve hızlı davranılması gereken piyasada yapıyorsak ben dün neye soyunmuşum dedim bütün gün bugün
    bence yaz güzel oluyor......dün baya iyiydin ....tebrikler.....

7. Biri palayı durtsun oldu mu naapti agzini kırdığım.

çiftçiler yola inmiş hükümet istifa diyor...

tim.. sanayi batıyor diyor..

kredi kartı icra dosyaları geçen seeneye oranla % 70 artmış.

Sayfa 534/981 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •