-
insan eşref-i malukattır üstün varlıktır hertürlü bela nusibet akılda olmadık işler gelebilir fakat şer gibi gördüklerimiz sıkıntılar belalar bizler için faydalıdır bir son degil bir başlangıçtır mümin hiç bir zaman yaradandan ümidini kesmez bilirki şerde hayırda bizler için şifadır faydalıdır insan başı boş bırakılmamıştır koruyan ve bir gözeten vardır dilerim pazartesiden itibiaren rabbimden hem şirket yönetimi hem de benim gibi uzun süre bu hissede bataklıga saplanmış yatırmcılar için bir başlangıç olur
-
şunu da belirtmek isterimki sıkıntı içinde olan zararınıda stamayan insanlar zaman zarfında sıkıntılarını atlatıp kervindeki hisse senedindeki para ihtiyaç duymayabilirler ne kaadar sureç uzun sürerse sıkıntılarını atlatıp bir nevi yavaş yavaş maliyet düşür ve ya maliyet düşürmek için artarnetif yolar buluabilirler vs bütcesini etkilemeyecek kendilerini sıkıntıya sokmayan türden maliyet düşürme yolları ararlar bügün bu hisse 1 tl olmuş olsa 1 lot bile almaya cesaret edemeizdim ama hisse 035 kuruş 1000 lot alsam 1 tl ödeyecegim hisse 1 tl olsa ama 1 tl fiyatına şuan 3 bin lot alıyorum bu süreç bu fiyat buralarda kaldıgı sürece ortalama yapan her zaman karlıdır yeterki hisse bu seviyelerde ve ya altında kalsın y.t.d degildir
-
Forumdan üyelik nasıl silinir ?
-
-
%67 den %62 ye inmiş oran yani z.t 15 mlyn satmış yanlış mı görüyorum.
-
Takasları görebilen bir arkadaş baksa nereye virman yapılmış acaba
-
Yönetim kurulunda olduğundan kapta duyurması zorunluydu. Başka bir şey var bu işte umarım olumludur
-
Tam 15 mlyn. Bloke kalkalıdan bu tarafa satılan mı yada birilerine Virman mı? Yada borç mu verdi yada teminat vs vs.
ne oluyor
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri