Sayfa 535/964 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,273 - 4,280 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Bak sayin b-y aklina takilmis iki satir spk'ya yazmis cevabini almis. Sagolsun burada paylasmis...

Sayin sdksmr19 sizde sorun spk'ya ne oldu deyin... Sorun...

Bakin cagri diyorsunuz... Su anda cagri ile ilgili danistayda hangi dairede hangi dava numarasiyla islem goruyor desem ... Hic internetten girip baktin mi desem yok...

Simdi birisi duyum var cagri varmis dese inanacaksin... Arastir diyoruz biz zaten takip ediyoruz...

Bakin 2018-97 tetkik hakiminde sira bekliyorv13 ncu dairede goruluyor...

Ama sayin sdksmr19 otursun her sey ona gelsin. Duyumlara gore is yapsin... Sonra frecell kotu... Ben degilim hocam sen biraz zaman, emek harcayacaksin... Her duyduguna da inanmayacaksin.

Sana ters gelen bir sey varsa kendin mucadele edeceksin... Baskasi benim yerime nasilsa yapar diyorsan... Kusura bakma o zaman once kendini elestireceksin...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın demokrat bakın 4207 sayılı yazı yani 08.02.2018 tarihinde hem danıştay davasını takip ettiğimizi dava dosyasını yazmışız... Lütfen geçmişi okursanız bunları görebilirsiniz. Yoksa her gelen yeni üye için tekrar tekrar yazmak hoş olmuyor.

Çağrı davası devam ediyor. Evet burası Türkiye her şey olabilir... Daha önce de oldu...

Ancak biz hep normal şartlardan yorumluyoruz. Olağan üstü bir durum olmazsa çağrının dönmesi zor. İnş. döner...

Ancak daha önce de danıştay, temyiz ve diğer davaları kazanmamıza rağmen... Maalesef karar düzeltmede çağrı yok kararı verilmişti.

Onun için Türkiye'de hiç bir şey garanti değil... İnş döner... Ancak normal şartlarda zor diyoruz...

Yani yeni mağduriyetler yaratılmaması için son kararları yorumluyoruz
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2. Bu arada lara otelin icradan satisi... Satis gerceklesmeden dusmustur. Yani soyledigimiz gibi kimse bu ihaleye girmez, giremez cunku camura yatarlar dedik.

Aareall bankin yeniden ihaleye cikmasi icin yeniden degerleme yaptirmasi gerekecek. Ki beklentimiz sirketinde spk onayli degerleme sirketine degerleme yaptirmasi yonundedir.

Aareall ile sirketin yaptirdigi degerlemeler uyusmazsa alin size yeni bir itiraz. Yani aareall bankin isi uzun... Turkiye'den cikmak istiyorlar ancak problem buyuk...

Bana gore bu borc konusunda buyuk bir indirimle beraber anlasacaklardir...

3.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Şimdilik biz yatırımcılar için en önemli iki hukuksal durumun sonucunu beklemek; �çağrı davası� sonucunun ve SPK nın suç duyurusunda bulunduğu �şirketi yüzlerce milyon zarara uğratan şirkette olup bitten bütün usulsüz işlemlerin� inceleme sonuçlarının netleşmesi önemli.

-Çağrı davası zt lehine netleşirse ve spk kararlarında hatalıysa, yatırımcının dört yıllık büyük zararından spk sorumlu olacak ve maddi manevi davaları açmamızın önü açılacaktır. Bu dört yılda yatırımcıları bu kadar büyük maddi ve manevi zararların bir sorumlusu olmalı elbette.. Sanırım bu dört yılda şirkette olan bütün zararlar spk nın yanlış kararlarına bağlayan zt ile avukatları da şirket zararlarını tanzim etmek için spk ya dava açarlar...

-Şirkette olan usulsüzlüklerin incelenmesi sonucu yönetim üyelerinin suçları sabitlenirse, ilgili kişilere zararların tanzimi içim gereken davalar açılmasının önü açılacaktır. Ayrıca zt de şirket birleşimi sonrası şirkette yürütülen bütün üsülsüzlüklerden sorumlu tutulabilir mi? Yönetimde akrabalarım vardı onun içim çağrıdan muaf olmam gerekir diyorsa, neden yönetimdeki akrabaların yediği bütün haltlardan sorumlu olmasın ki?

%10 hissesinin olduğu şirkette akrabaları var diye çoğunluk hisseleri ele geçirdikten sonra yönetimdeki akrabaların yaptığı hiç birşeyden sorumlu değilim mi diyecek? Mantığı aykırı çok tuhaf ve çelişkili bir ikilem olmaz mı?
    Hocam yazdiklarinizda haklisiniz...Ancak bu Iranli olayinda bile spk suc duyurusunda bulunmustu biliyorsunuz... Savcilik davayi acmis ve 4 yil sonra yeni sonuclandi.

Bunun itirazi mitirazi derken 1-2 sene daha gider...

Ancak dediginiz 200 milyonluk suc duyurusu davaya donusurse ss cok zor durumda kalacak ve ky nin ahini almasinin bedelini odeyecektir...

4. Şirkette bi dünya. Arell bank lara satışına talipli olmadığını belirtmesi gerekmezmiydi kapta.
    3 gün geçti. Hala kap ta açıklama yok.

5. Talipli degil hocam... Satisa baslanmadan iptal olmus... Tabi yine de aciklamalari gerekirdi.

Sozde yeni yonetim eski yonetimin kotu aliskanliklarini devam ettirmeye basladi gibi...

6. Teşekkürler açıklamanız için.

7. Cevap için teşekkürler sayın frecell
    Geçmişi aslında okuyorum fakat şöyle;
    Çok uzun yazanları okumam,
    Bakarım kavga ortamı var okumam,
    Boş yazanları direk geçerim
    Sizin yazınızı ise muhtemelen kavga ortamına denk geldiği için göremedim.

Çağrı konusuna gelince bence her zamankinden daha güçlü bir ihtimal.vakti zamanında yasaları defalarca okumuş burda paylaşmış olan bizlerin algısı bozulmamali.dedigim gibi bu zamana dek sadece 1 i dışında bütün kararlar çağrı yapılmasına yönelik idi.spk nin karar düzeltme deki dosya adına da dikkatinizi çekmek isterim.bence bu işin galibi SPK ve biz ky lar olacak.
    Bir zamanlar çağrı yapılacak mecbur kanunlar acik açık belirtmiş deyip ilk yumrukta yatırımcıların algısı degismemeli.

8.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Bu arada lara otelin icradan satisi... Satis gerceklesmeden dusmustur. Yani soyledigimiz gibi kimse bu ihaleye girmez, giremez cunku camura yatarlar dedik.

Aareall bankin yeniden ihaleye cikmasi icin yeniden degerleme yaptirmasi gerekecek. Ki beklentimiz sirketinde spk onayli degerleme sirketine degerleme yaptirmasi yonundedir.

Aareall ile sirketin yaptirdigi degerlemeler uyusmazsa alin size yeni bir itiraz. Yani aareall bankin isi uzun... Turkiye'den cikmak istiyorlar ancak problem buyuk...

Bana gore bu borc konusunda buyuk bir indirimle beraber anlasacaklardir...
    i.
    Ortada olağan üstü durumlar var ve yatırımcıların şirketin bütün maddi duran varlıklarının niteliği ve güncel değerini belirten bşr liste sunumu yapılmasını talep etme hakkı var sanırım,

Ama yönetim ısrarla bu gayrimenkulleri gizemli tutmaya devam ediyor. Vede şirket özsermayesinin en dipte tutmaya devam ediyor. Kendi özel a açları için. Ortaklık yararına olan bir durum değil

Yanlış hatırlamıyorsam daha önce bir yazınızda gayrimenkullerde değerlendirme güncellemesi yaparlarsa şirket değer farkından dolayı vergi öder demiştiniz. Benim bildiğim varlık değerlenme farkının bilançolarda oluşturduğu artı değerin karşılığında bir vergi söz konusu değil. Bşr çok şirket bildirimlerle sürekli yapıyor bunu.

Bağımsız denetçi 70 clvarında gayrimenkul olduğunu belirtmiş. Bizler sadece 7 hotel ve diğer bir kaç tanesini net biliyoruz. Diğerleri arsanı arazimi fabrika binası mı mağazamı rezidansı işhanı mı metre kareleri nedir güncel değeri nedir bilmiyoruz.

Hani “ onların avukatları basın yayına böbürlene böbürlene bu icraa miktarları şirket varlıklarının yanında pek ciddi bşr miktar değil” diye demeç vermişti. Yönetim iyi niyetliyse bu konuda bşr yatırımcı sunumu yapar ve bilançolarda da gereken güncellemeleri yapar.

Sayfa 535/964 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •