Sayfa 535/1006 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,273 - 4,280 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Vakıfbank Yesilkoy / 1M / 32 gün

17.75 teklif edildi.
    Arı hesap günlük 16 ile devam edildi. 19 bekliyorum önümüzdeki hafta Salı Çarsamba.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sent from my BLA-A09 using Tapatalk

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Kısa vade 17.75 üstü bankalar mevduat faizi vermeyecek ............Uzun vade belki hayal edilen %20 ler yakalanır..
    Neden hayal

Yatırım tavsiyesi değildir.

ICBC Turkey yeni yabancı para transfer sistemi "Direkt Para Transferi"ni hayata geçirdi- Basın Açıklaması

Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:

Müşteri odaklı yaklaşımıyla kaliteden ödün vermeksizin çok yönlü finansal hizmetler sunan, dünyanın en büyük bankası ICBC'nin Türkiye oluşumu ICBC Turkey yeni yabancı para transfer sistemi "Direkt Para Transferi"ni hayata geçirdi.

Direkt Para Transferi ile ICBC Turkey şubelerinde Çin'e yapılacak yabancı para transfer işlemleri hızlı, kolay ve her şey dahil 59 TL'ye gerçekleşiyor. Eğitime destek vermek amacıyla; Çin'de eğitim gören tüm öğrencilerin ve Türkiye'de eğitim gören Çinli öğrencilerin para transferlerinde ise yüzde 50 indirim uygulanıyor.

Türkiye'de Mayıs 2015 tarihinden bu yana hizmet veren ICBC Turkey müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarına devam ediyor. ICBC Turkey, Çin'e yapılacak yabancı para transfer işlemlerini hızlı, kolay ve ekonomik olarak gerçekleştiren Direkt Para Transferi sistemini hayata geçirdi. ICBC Turkey şubelerinde saat 10.00'a kadar verilen talimatla; RMB, USD ve Euro para birimleri cinsinden gerçekleştirilen para transfer işlemleri alıcı bankaya bağlı olarak aynı gün valörlü olarak gerçekleşebiliyor. Saat 10.00'dan sonraki işlemlerde ise ertesi gün valörlü olarak gerçekleşebiliyor.
    ICBC Turkey'in bireysel ve kurumsal müşterileri, ICBC Turkey şubelerinde Direkt Para Transferi ile Çin'e yapacakları para transferi işlemleri için ikinci bir hesap açılışı yapmadan her şey dahil 59 TL ödeyerek mevcut hesapları üzerinden para transferleri işlemlerini gerçekleştirebiliyor. ICBC Turkey, eğitime destek vermek amacıyla; Çin'de eğitim gören tüm öğrencilerin ve Türkiye'de eğitim gören Çinli öğrencilerin para transferlerinde yüzde 50 indirim uyguluyor.
    Yabancı para transfer işlemlerinin hızlı, kolay ve ekonomik olması amacıyla hayata geçirilen Direkt Para Transferi ile Çin'e USD ve Euro'nun yanı sıra direkt RMB (Çin Yuan'ı) cinsinden para gönderme imkanı da sağlıyor.

4. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    banka parasını kurtarmak için yok pahasına satar..

göreceksiniz yaşayacağız bunları..

ayrıca inşaatçılar ya batıp bankalara devredecek yada fiyat indirecekler..

yalvaracaklar diyorum ya, yalvaracaklar evlerini alalım diye.

ama aslaa. ve aslaaa.. stoğun 10da 1 ini bile satamayacaklar..

ytd.

syg,
    Hiçbirşey yapamaz maalesef. Kanunlar o kadar esnek o kadar yuvarlak ve istismara açıkki... geçtiğimiz 2 yılda 300 bin lira alacağımı tahsil edemedim. 280 bin tl çek ( keşideci aynı zaman büyük bir ilçenin ticaret borsası başkanlığını yapıyor ve yine seçildi. Mevcut şirketini batırıp yeğeninin üzerinden iş yapmaya devam mal varlığıda oldukça iyi ama borçlarını ödememekte ısrarcı kanunlarda buna çanak tutuyor. Hiçbir şekilde sonuç alamadım. 2.si dükkan kiracım güya müteahhit bu da piyasayı dolandırıp gitti ceketini bile almadan herşeyini bırakıp dükkanı tahliye edene kadar 1 yıl geçti olan kiraya oldu bide üstüne avukat parası. Demek istediğim bu dönemde bankada olsa karşı taraf ödemiyorum dedi mi tahsilat yapılamıyor ( konunun dışına çıktığım için özür diliyorum kusura bakmayın ) sayg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Otorize Yazıyı Oku
    Hiçbirşey yapamaz maalesef. Kanunlar o kadar esnek o kadar yuvarlak ve istismara açıkki... geçtiğimiz 2 yılda 300 bin lira alacağımı tahsil edemedim. 280 bin tl çek ( keşideci aynı zaman büyük bir ilçenin ticaret borsası başkanlığını yapıyor ve yine seçildi. Mevcut şirketini batırıp yeğeninin üzerinden iş yapmaya devam mal varlığıda oldukça iyi ama borçlarını ödememekte ısrarcı kanunlarda buna çanak tutuyor. Hiçbir şekilde sonuç alamadım. 2.si dükkan kiracım güya müteahhit bu da piyasayı dolandırıp gitti ceketini bile almadan herşeyini bırakıp dükkanı tahliye edene kadar 1 yıl geçti olan kiraya oldu bide üstüne avukat parası. Demek istediğim bu dönemde bankada olsa karşı taraf ödemiyorum dedi mi tahsilat yapılamıyor ( konunun dışına çıktığım için özür diliyorum kusura bakmayın ) sayg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    borcu takan kişinin mal varlığına haciz koyduramıyor musunuz?

6. Moody's 17 Türk Bankası'nın notunu düşürdü

https://www.moodys.com/research/Mood...ons--PR_384576
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Sportivo Yazıyı Oku
    Merkez topa girdi artık , yine her an topa girebileceği algısını da verdi , burdan sonra dolaresten çok birşey beklememek lazım , taa ki Fed artışına kadar . Al sat yapabilen olursa beceridir.

Ayrıca Şimşek İngiltereye gidecekmiş, manzara belli , bakın istediğinizi verdik , kamuoyuna 3-5 gün Reis size atar yaptı gibi yaptı gösterdik ama verdik 300 , gerekirse bi 100 - 200 daha veriririz merak etmeyin diyecek belli .

Güya bugünkü haberlerde Binali Reisi ikna etmiş , tamamen palavra , Binali ne anlar piyasadan . senaryo belliydi zaten herkes rolünü oynuyor.
    Merkez topa girdi ve her an yine topa girebilir demiştik , bugün herkez anlamıştır artık . Dolaresten bi süre uzak durmak lazımdı hala öyle.

Şimdi seçim sonrası konut kredi kampanyalı reis dampingli 0.98 bitecektir. Temmuz itibariyle konut satışları kesin gümler. Nakiti olup ihtiyaç sahibi olanlar için (2. Ev veya yatırım değil) Kasım -şubat arası iyi fırsatlar çıkabilir. Yatırım için konut alma devri haziran ayı itibariyle kapanmıştır bu ülkede, makro ekonomi için iyi gelişme. Birikimi olan (tabii kaldıysa) ezberden düşük faizle konuta gitmek yerine finansal enstrümanlara ve sistemin içine girecektir. Bu biraz rahatlama sağlar . Orta vadede bu kaynak kullanımı ile yatırımlar artar.

Tabii şöyle de bir durum var , Reis başkan olursa müteahhit tayfasını kurtarmak için faiz düşürün baskısı yaparsa dolar 5te alır soluğu. İşte o zaman 80-90lı yılların yüksek faiz-kur-enflasyon sarmalına gireriz. Enflasyonu bir daha 5-6 sene tek hane göremeyebiliriz ,umarım reis bu salaklığı yapmaz.

İlk hedef yapısal reformlarla iç üretimi arttırıp ithal dövizle ara malı girişini azaltıp hem cari açığı düşürüp hem de döviz-enflasyon korelasyonunu kırmak olmalıdır.

8.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Moody's 17 Türk Bankası'nın notunu düşürdü

https://www.moodys.com/research/Mood...ons--PR_384576
    Bu kuruluşlar not düşüreceklerini ülkenin gerekli kurumları ile önceden paylaşıyorlar.
    Demekki TCMB buna da önlem olsun diye beklentilerin üstünde artırdı faizi.

Şu daha da önemli:
    Moody's ayrıca 6 Türk Bankası tarafından ihraç edilen ipotek teminatlı menkul kıymetlerin de not düşürme için izlemeye alındığını açıkladı.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 535/1006 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •