Originally Posted by
Levo
Patronun haberi Yok diyorsunuz! Geriye doğru açıklanan bilançolara bakın o bilançoları da hissede operasyon yapanlar mı açıklıyor. Çeyrekler itibariyle kar zikzaklarını da onlar mı yapıyor. Patron geçen sene 1.000.000 lot satın aldı özel emirle sizce o gün mü aldı yoksa birileri onun için topladı mı? Kusura bakmayın ama Nafi Bey bu tahtaya spek falan sokmaz Bulaşanı ve bulaşmak isteyeni de acayip döver bakın geçmişteki işlemlere! Mesela niye bu dönem açıklamak için son gün olan 9 kasım ı bekledi? Düşünün!
Ben de Oyak marbaş ekürisi 600k alıp kağıttaki boşluğu aldılar diye sevinmiştim.
Bilanço sonrası acele satışları bana da arkadaşların dış kapının dış mandalı olduğunu düşündürttü.
Aslında çok daha düşük kütpo çeyrek karları için gazlama mı yapsaydık? 
Artık gazlama zamanı
"Kar süper bu ortamda olağanüstü.
Cironun bir hayli aşağıda olması bazı satışlarının faturalanmasının 4. çeyreğe bırakıldığını düşündürüyor.
İhracatın az olması 3. çeyrekteki kur oynaklığı yüzünden müşterileri ile fiyatta anlaşamadıklarını, artık kur volatilitesi düştüğü için bu satışların hızla yerine geldiğini düşündürtüyor.
"
Keşke bu tarz kendi yazdığı varsayımlara kuvvetle inanan bir insan olabilseydim...
Yatırım tavsiyesi değildir, yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir.
Yer İmleri