Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 535/918 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon
Arama sonucu : 7338 madde; 4,273 - 4,280 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Dün hıncımı 2 senedir kahve içtiğim kütahya kahve finacınından çıkardım, kalitesi batsın, milli porselenciymiş.
    Defalarca yatırmıcı ilişkileriyle konuştuk, şikayetler ettik ama en ufak bir iyileşme olmadı, elimizden başka birşey gelmiyor.
    Sn bawer ne deseniz haklısınız gerçekten.Şöyle bir durum var normal hayatta arkadaşlık yapamayacağınız karaktere sahip kişilerin patron olduğu hisseleri almayın.Birson söz söyleyeyim bu tiplemelerin hisseleri belli zaman aralıklarında prim yaparlar bunu unutmayın!!!! Yakında burdayım.
    " borsanın sırrı rakamlarla geleceği birleştirmektir "

2. Bu düsus Oyak ve diğer yatırımın eseri patronla alakası yok bunlar üç kuruş karı gordumu satarlar bir nevi hisse de operasyon yapıldı tıpkı galip in yaptığı gibi eğer patron kendi satsaydı bugün de taban olurdu ve bunu yapacak hisse elinde mevcut. patron olsanız müdahale ederseniz bu gruba yarar patron gerekli gordumu alim yapıyor daha önceleri yapmıştı hatta fırat kalkanı harekatı baslamadan önce ve Mynet te ozamanlar yazıyordum 5 lerdeyken satmayin diye uyardım hatta geri gelir tekrar diye çoğu kişi sattı ama hisse inadına 8 lere kadar yükseldi ve cok iyi hatırlıyorum 8 üzerindeyken unutmayın düzeltme gelebilir dediğimde orda yorum yapanlar bana hakaret etti sonuç ortada hala ozamanlardan yatırım yapan varsa beni hatirlayacaktir hiç bir zaman ky tavandan satamaz ve taban dan alamaz bir hedef koyun kendinize o na göre alim satim yapın

3.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Bu düsus Oyak ve diğer yatırımın eseri patronla alakası yok bunlar üç kuruş karı gordumu satarlar bir nevi hisse de operasyon yapıldı tıpkı galip in yaptığı gibi eğer patron kendi satsaydı bugün de taban olurdu ve bunu yapacak hisse elinde mevcut. patron olsanız müdahale ederseniz bu gruba yarar patron gerekli gordumu alim yapıyor daha önceleri yapmıştı hatta fırat kalkanı harekatı baslamadan önce ve Mynet te ozamanlar yazıyordum 5 lerdeyken satmayin diye uyardım hatta geri gelir tekrar diye çoğu kişi sattı ama hisse inadına 8 lere kadar yükseldi ve cok iyi hatırlıyorum 8 üzerindeyken unutmayın düzeltme gelebilir dediğimde orda yorum yapanlar bana hakaret etti sonuç ortada hala ozamanlardan yatırım yapan varsa beni hatirlayacaktir hiç bir zaman ky tavandan satamaz ve taban dan alamaz bir hedef koyun kendinize o na göre alim satim yapın
    Patronun haberi Yok diyorsunuz! Geriye doğru açıklanan bilançolara bakın o bilançoları da hissede operasyon yapanlar mı açıklıyor. Çeyrekler itibariyle kar zikzaklarını da onlar mı yapıyor. Patron geçen sene 1.000.000 lot satın aldı özel emirle sizce o gün mü aldı yoksa birileri onun için topladı mı? Kusura bakmayın ama Nafi Bey bu tahtaya spek falan sokmaz Bulaşanı ve bulaşmak isteyeni de acayip döver bakın geçmişteki işlemlere! Mesela niye bu dönem açıklamak için son gün olan 9 kasım ı bekledi? Düşünün!

4.  Alıntı Originally Posted by Levo Yazıyı Oku
    Patronun haberi Yok diyorsunuz! Geriye doğru açıklanan bilançolara bakın o bilançoları da hissede operasyon yapanlar mı açıklıyor. Çeyrekler itibariyle kar zikzaklarını da onlar mı yapıyor. Patron geçen sene 1.000.000 lot satın aldı özel emirle sizce o gün mü aldı yoksa birileri onun için topladı mı? Kusura bakmayın ama Nafi Bey bu tahtaya spek falan sokmaz Bulaşanı ve bulaşmak isteyeni de acayip döver bakın geçmişteki işlemlere! Mesela niye bu dönem açıklamak için son gün olan 9 kasım ı bekledi? Düşünün!
    Ben de Oyak marbaş ekürisi 600k alıp kağıttaki boşluğu aldılar diye sevinmiştim.
    Bilanço sonrası acele satışları bana da arkadaşların dış kapının dış mandalı olduğunu düşündürttü.
    Aslında çok daha düşük kütpo çeyrek karları için gazlama mı yapsaydık?

Artık gazlama zamanı
    "Kar süper bu ortamda olağanüstü.
    Cironun bir hayli aşağıda olması bazı satışlarının faturalanmasının 4. çeyreğe bırakıldığını düşündürüyor.
    İhracatın az olması 3. çeyrekteki kur oynaklığı yüzünden müşterileri ile fiyatta anlaşamadıklarını, artık kur volatilitesi düştüğü için bu satışların hızla yerine geldiğini düşündürtüyor. "

Keşke bu tarz kendi yazdığı varsayımlara kuvvetle inanan bir insan olabilseydim...
    Yatırım tavsiyesi değildir, yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir.

5.  Alıntı Originally Posted by Levo Yazıyı Oku
    Her sirketin inisleri ve cikislari olur bilanço hep iyi gelecek diye birşey yok 9 unda açıklamayıp ayin 1 de açılamadı Oyak ve marbas yine satacakti
    olumsuzlukları fiyatladi hisse yine iyi dayandı karton fabrikasının uretimin durması kötü haber ama birde söyle bakmak gerekir karton fabrikasını satarsa işler degisir fabrikayı çürümeye terketmeyecegi kesin elbet satacaktir ama kime???

6. Merhabalar
    Maalesef büyük zarar ile sattım. 2 yıla yakındır bir türlü istediğim fiyatlara gelemedi. Önümüzdeki süreçte iyi haberler gelirse birşeyler olur. Umarım öyle de olur. Bu arada f/k ve pd açısından benzer şirketler de var. Hatta daha ucuzları. Herkese bol kazançlar diliyorum. Kesinlikle ytd.

7. Şirketi iyi yönettiği kesin sürekli kar açıklayan bir şirket ama hisseye fazla yansımadı bunun tek sebebi temettü vermemesi dir temettü veren bir şirket olsa suan fiyati 10 üzerinde olurdu borsa aynı değerde pd dd olan şirketler de var dün borsaya giren bugün iflas eşiğine gelen şirketlerde mevcut. aile şirketi olması kötü porselen pazarının tamamı kutahya ve güral porselen de kalite denilince kutahya porselen gelir burda patronun yapması gereken ya temettü oranı yükseltmek , şirket hisselerini almak için fon ayırmak yada kurumsallaşma ya kendine ortak bulması gerekir . Hisseye yansıması icin

8.  Alıntı Originally Posted by phantom Yazıyı Oku
    merhabalar
    maalesef büyük zarar ile sattım. 2 yıla yakındır bir türlü istediğim fiyatlara gelemedi. önümüzdeki süreçte iyi haberler gelirse birşeyler olur. Umarım öyle de olur. Bu arada f/k ve pd açısından benzer şirketler de var. Hatta daha ucuzları. Herkese bol kazançlar diliyorum. Kesinlikle ytd.
    geçmiş olsun inşallah başka yerlerde kazanırsınız. Emeklilik fonları ve patron kadar geniş zamanımız olmasada biz mecburen biraz daha bekleyeceğiz bakalım nasip. ytd

Sayfa 535/918 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •