Isgsy den para kazanmak umudu bitmiş anlaşılan başka hisseler konuşuluyor topikte. Benim favorim Royal göz altı pazarda işlem görüyor
Isgsy den para kazanmak umudu bitmiş anlaşılan başka hisseler konuşuluyor topikte. Benim favorim Royal göz altı pazarda işlem görüyor
Adamların canıda sıkılmıyor 1.65-1.66
Sn Vty
Ben EKGYO daki operasyon 1 yıldır yapılıyor ve Açığa satışlar ile devam ediyor diye yazmıştım .
30 lardan 60 lara 2 kat fazla fiyatlanıyor PD/DD diye yazmışsınız ama PD/DD : 0.38 .
34 Cent Stop ile 40 Cent Al , 70 Cent e 3 yıl vade sat demişsin .
34 Cent 1.60TL eder , 40 Cent al yazmışsın 1.88 TL eder ve 70 cent sat 3.29 TL .
Halen 1.96 TL de FK : 3.23 ve PD/DD : 0.56 olan bir Kağıtta bu kadar aşağıları bekliyorsan
ISGSY de doğru yerdesin .![]()
Tek sorun ISGSY de FK : 400 Lerdeve PD/DD : 0,48 .
BAna sanki EKGYO daha iyi gibi geldi 1.94 - 1.95 Her kademeden de alınabiliyor .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Kademe alalım ortaklar.Selamlar
EKGYO 1.94 to 1.98 Not too bad
SAt EKGYO 1.98 e ve bekle ISGSY seyret . 1.42 olunca al dedi 6. hislerim .![]()
.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
yanlış anlamışsın.stopu bekledigim için yazmadım. ben bu sayıyı gormesini beklemiyorum.(beklesem alım yeri 1.6 derdim niye 1.8 ler diyeyim dimi) ama dunyanın 40 turlu hali var velev ki gördü, 3-5 yıl boyunca ne kadar düşer bilmeden körü körüne burdan doner şimdi, kısmetse zararım çıkar diye çaresizce hissede durmamak için belirlerim.
ha 1.88 gibi bir fiyata düşermi dersen 2 hafta once düşmüş tekrar neden düşmesin derim.
Yer İmleri