mert abi foruma giriş yaptı
herkes ceplerine, cüzdanlarına zahap olsun![]()
mert abi foruma giriş yaptı
herkes ceplerine, cüzdanlarına zahap olsun![]()
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Evet zaten bizim buradaki tepkimiz baba kısmı..
Yoksa Hatice hanım önden piyasaya bilgi mi verdi?
Çalışmıyor mu?
Alanında deneyimsiz mi?
Şeklinde hiç bir yorumumuz yok.Olmaz da.
Cv güzel, eğitim güzel, genel toplantı sunumu ve açıklama yaparken ki teknik bakış -yorumu güzel..
Ama başka konuları bunların önüne geçirmiş olması acemilik olmuş..
Özellikle bu kadar çok sıkılaşmadan şikayetçi olan güçlü insan varken...
Bakalım umarım herşey iyi olur.
şuraya mı diyosun ?
https://www.youtube.com/@TraderKulubu
borsa üçün bak diyorsan ? bene analizci lazım değil... ben onların hepsini kulaaama damnatırım
kızlar üçün diyorsan ? kızlar nerede![]()
en son sütünda yazan sayılar max. açılabilecek poz. miktarı. tek kişinin açabileceği ise %20 idi son düzenleme ile %10 diye değiştirildi sanıyorum.
tek emirle gönderilecek emir sayısı ile muallak.tam bilmiyorum.
ancak hisselerde o dediğiniz tek emir gönderilecek miktarlar yılbaşında güncellenerek 1,000,000 - 5,000,000-10,000,000 tl gibi hissenin kendi özelliğine göre değiştirildi.
müşteri temsilcinizden isteyin arasın bulsun göndersin.
tahtaya emir göndermede sorun yok siz 1,000,000 limitli bir hisseye 10 katı emir yollamak için tek emir girer gönderirsiniz aracı kurum emir iletme platformu o emri max emir limitine indirip parçalar ve arka arkaya yollayıp emrinizi iletir.
sorun olmaz, çok takılınıcak bir durum değildir.
PARAM OLSADA BEN DE DENESEM
Şimdi YOKSA BİLE BELKİ BİRGÜN OLMAYACAĞININ GARANTİSİ VAR MI?
Bear_Bull
@BearBull26
İki aydır araba bakıyorum. İlandaki Arabaları ezbere biliyorum. Kazasız olanlar fiyatlar düşerken satılabiliyor. Ama kazalı olanlar ki bunlar çoğunlukta fiyatları düşerken hala satılmıyor. Şuan sanayiye gittiğinde motor şanzıman sorunu 100 bin üzerinde yiyor. Komple fırınlı boya 50 bine yakın. Böyle olunca insanlar yeni araba almak istiyor. Zaruri ihtiyaç olmasa ben arabayı eve sokmam. Biz arabayı sattık cebimiz para gördü. Yine araba alınca züğürtluk başlar.
Yer İmleri