Sayfa 536/900 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Borsada marj umutların tükendiği yerdedir...
    Gecenin en karanlık anları gün aydınlanmaya başlamadan önceki anlardır...
    Zararına mal kaptırmayın bu tahtadaki çakallara...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

2. Katılıyorum,fırsatları hep kaçırıyoruz,benimde yüzüm hiç gülmedi,inşallah zarardaki arkadaşlarla birlikte bunda yüzümüz güler,hep birlikte mutlu oluruz..

3. Her zaman olduğu gibi 66 dan aldığını 67 den yeni ortaklarımıza devretti.Huyundan hiç vazgeçmiyor maalesef. Yeni alanlar birazdan gelir buradan satmak yok sonuna kadar burdayız demeye başlar.

4. SM-G7102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Eyvallah kayserili

6.  Alıntı Originally Posted by bahtiyar01 Yazıyı Oku
    Her zaman olduğu gibi 66 dan aldığını 67 den yeni ortaklarımıza devretti.Huyundan hiç vazgeçmiyor maalesef. Yeni alanlar birazdan gelir buradan satmak yok sonuna kadar burdayız demeye başlar.
    Aynen öyle evet.
    6 sene içinde kimler gördüm ben...
    Onların hepsi geldi, zarar etti ve çıkıp gitti seneler sonunda.

7. 67 tekrar kalkar gibi

8.  Alıntı Originally Posted by sarper06 Yazıyı Oku
    67 tekrar kalkar gibi
    Sen yenisin galiba

Şaka bir yana İnşallah en kısa zamanda güzel bir yerlere gelirde siz iyi bir kar edersiniz;bizlerde zararımızı çıkartırız.Ben şahsım adına kardan vazgeçtim,zararımı çıkartayım yeter.Dünde söyledim böyle bir kademe 65 göstereceğim demektir.Tecrübelerime dayanarak söylüyorum.

Sayfa 536/900 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •