Sayfa 536/1002 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Erdoğan : Emeklilerin bayram ikramiyesi ve maaşları bayramdan önce ödenecek . Emeklilerimizin maaşına enflasyon farkı sebebiyle %8,45 zam yapılmıştır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : Döviz kurunda yaşanan dalgalanmanın vatandaşlarımıza en az yansıması icin gerekli tedbirleri aldık

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdogan : Akaryakıttan alınması gereken ÖTV’yi düşürdük , vatandaşımız litrede yaklaşık 2 TL indirim alıyor , şu an akaryakıtta hem en ucuz hemde en az vergilendirme yapan ülke biziz , artık yurt dışından gelenler depolarını ülkemizde fulleyip çıkıyor

Erdoğan : Yüksek enflasyonla mücadele takım oyununu gerektiriyor , Merkez bankası yüksek enflasyonla mücadele icin kararlı bir yaklaşıma sahiptir

Erdoğan : DTH’lar yılbaşından itibaren çözülmeye başladı

Erdoğan : Sadece teminata dayalı kredilerin ekonomimize istenilen faydayı sağlamadığını görüyoruz

ERDOĞAN: CARİ AÇIĞI ARTIRAN FİNANSMAN FAALİYETLERİ AZALTILMALI

Erdoğan : Yeşil borçlanma aracı ihraçları ülkemizde yaygınlaşmalıdır

Erdoğan’ın yaklaşık 45 dakika süren açıklaması sona erdi , açıklamada bayram ile ilgili herhangi bir tedbir veya bayram tatilinin uzatılması icin bir karar açıklanmadı

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : Döviz kurunda yaşanan dalgalanmanın vatandaşlarımıza en az yansıması icin gerekli tedbirleri aldık
    Ne demek istedi acaba ?

Sayfa 536/1002 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •