Togg 2030 a kdr 1 milyon araç üretecekmiş.
1 milyon aracı hangi pazarda satacaklar acaba?
Geçen gün bi fırın aldık elektrikli kayseri yapımı
Fişi taktık yaktık 5 dk sonra tutamakları eridi düştü. Üzerindeki logosu eridi düştü.
İnanamadım resmen. Topladık iade ettik.
Dediğiniz gibi 11 lere getirip bunu sağlamaya çalıştılar. Hatta kafalarında 9 lira olduğu konuşuldu ama dolar düşünce hemen alım geldi. Rüzgara karşı daha fazla işeyemeyecekleri için en azından 13.50 de dengeleme yapmaya çalışıyorlar. Bakalım ne olacak.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Radyoda dinledim yabancıya satılan emlakların bedelleri tl ye çevrilicekmiş.
Öncelikle geçmiş olsun,geçen sene bende yaptırdım,kendime ve aileme dediğiniz şirkette seçenekler arasındaydı,bizimki kurum anlaşması olduğu için biraz daha hesaplıydı,Katılım TSS yi tercih ettim,yaptığım karşılaştırmada,tüm anlaşmalı hastaneler ve imkanlar aynıydı,hatta katılım 1 tık avantajlıydı...
Bu arada kovid çıldırdı,dün akşam 40 bin kişilik ilçede 500 vaka çıktı,yöneticilerin önceliği dövizin ateşini düşürmek,vatandaşınki geçim ama böyle giderse kovid yine öne geçer,sağlık personeli yetersiz kalıyor,acilen sağlık bakanlığı en azından bir tavsiye kararı açıklamalı,hastalığı hafif seyreden aile bireyleri,refakatçı olarak yaşlıların yanında kalmalı diye,dışarıda maskesiz gezen zırtolar,hastalığı bulaştırdıkları yaşlıları bırakıp,kaçıp gidiyorlar,kadın-doğum bölümü bir oda dışında kovide ayrıldı düşünün artık.....
Yer İmleri