-
Teknosa ile zarar da yarışıyorlar teknosa nın hisse fiyatı ne kadar yada bmeks alacaklılarla anlaşma haberi yaparsa bmeksin faaliyete etkisi ne olur
-
Marka değerini bu kadar basa basa ön plana çıkartıp, gerçek değeri çoook aşağışara düşürmenin mantığı nedir? Aylardır beyanlar verip duruyor patron, varsa bir hikaye ortaklık, sermaye girişi vs. Neden açıklanmıyor? Ortada faaliyet yok, mağazalar kapalı, marka değerinden bahsediyor adam hala? Neden acaba? İşin Türkçe’si faaliyeti olmayan bir şirkette neden hala adam çalıştırıyorsun, neden hala marka değerinden bahsediyorsun, neden hala ortaya somut şeyler çıkartmıyorsun?. Bi şeymi bekliyorsun????.. ytd.
-
Bilanço için 24 ne kadar süre almalarına rağmen erken bile gönderdiler Bu kadar zarar olacağını tahmin etmek zor olmasa gerek beklenen ve fiyatlanan bir durumdu. Şimdi ardından 2018 3 aylık bilanço var tek çıkış yolu tedarikçilerle anlaşma borçları özsermaye ye çevirme ne diyeyim tek lot satmadan dünya kadar zararla bekliyorum Allah yardımcımız olsun İnşallah düze çıkar
-
Evet Murat bey Yarın haber bekliyoruz.Neler yapipda kurtaracaksin.Her gün aleyhe geçiyor.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Telefondan bilançoya baktım yönetimin önceki söylediklerinden farklı bir bilanço değil zaten 600 milyon TL borç var en az 500 milyonu sermayeye yaymayı düşünüyoruz sözünün resmi bilinen bir durum yaygara koparmaya gerek yok marka değeri tartışılabilir fakat o da yeni bir durum değil
-
spk nın en nefret ettiği şey kripto paralara yatırım yapanlar yavaş yavaş yatırımcı kripto paralara yöneliyor bende bıraktım kafam rahat gözümü açtım 2 günde 20 bin kar
ytd herkese bol kazanç yaşasın xrp
-
hisse fiyatını nereye çıkarttıp anlaşma haberini gönderecek çok uzattı anladık bilanço kötü bilinen beklenen verilerdi alacakları ve sipariş avanslarını bilmiyordum 150-trilyon iyi bir rakam kademeler nasıl
-
bence 0.4-0.5 fiyatlarda anlaşacak. temenni ytd değil
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri